Adamson, Robe og A&H dLive med på SPOT 2023

Flere af vores brands repræsenteret under SPOT 2023

Under årets SPOT 2023 festival i Aarhus blev en række af vores stærkeste brands repræsenteret både inden for lyd og lys. ESPRITE® og LEDBeam 350™ spillede en afgørende rolle i at skabe en fantastisk scene med en masse forskellige effekter over festivalens to dage. Festivalen var velbesøgt og bød på optrædener af flere kendte danske kunstnere.

PA’et bestod af 12 styks S10 line array kasser pr. side, fra canadiske Adamson. Det var med til at sikre en optimal lytteoplevelse uanset om man befandt sig forrest ved scenen eller bagerst på pladsen.

Til at håndtere selve lydmixet blev Allen & Heaths C3500 brugt, der også leverede varen til højeste forventning.

Imponerende lys og effekter

På scenen bestod lyspakken af Robe LEDBeam 350™ som Wash og Robe ESPRITE som Profil. 

Robe LEDBeam 350™ tilbyder, med dens store zoomrange, mange forskellige udtryk, hvilket gør den perfekt til både den store brede wash og til at lave bløde smalle kegler, der nemt når scenegulvet selv fra et højt scenetag. 

Robe ESPRITE, som var profillampen, giver lysdesignerne et utal af muligheder med dens store feature set og er allerede blevet en standard på mange af de større danske festivaler.
Lampens Airloc system sikrer at den ikke trækker luft ind til alle optikerne, hvilket sikrer mod støv og derved mindskes vedligeholdet kraftigt. Lamperne er begge meget effektive i forbrug, hvilket sikrer et minimalt strømforbrug selv på en scene af denne størrelse. 

Leverandør: Soundwise ApS
Foto: Maria Stougaard Mathiasen

Vælg hvordan priserne skal vises