Kontor med dagslysindfald

Astera på ny Netflix serie: Sygeplejersken

På den nye danske Netflix serie ’Sygeplejersken’ udgjorde en stor blanding af Astera lamper den foretrukne belysning både på set og location: over 100 stk. Titan tubes og derudover Helios tubes, NYX Bulb, AX3 og AX9. Både instruktør, producer, fotograf og belysere var utroligt glade for de mange muligheder der lynhurtigt kunne tages i brug for at ændre stemningen fra scene til scene. 

 


Serien, der omhandler ”en ny sygeplejerske på et hospital der begynder at få mistanke om, at en kollegas opmærksomhedstrang kan være forbundet med en række dødsfald,” er baseret på en sand historie. I løbet af få afsnit var det afgørende at kunne skifte intensitet og stemning i en blanding af nervepirrende drama og thriller med mistro, spænding og usikkerhed mellem karaktererne. Astera lamper giver nemlig unikke muligheder til både grundbelysning og effektbelysning med pixels og farver.  

Astera er kendt for deres alsidighed og består af et komplet system hvor alle lamper har indbygget batteri, trådløs styring og nem opsætning via App og DMX, IP65 for både udendørs og indendørs brug og vigtigst af alt er Asteras Titan LED Engine. Titan LED kilden har et bredt farvespektrum med 5 farver (RGB, Mint, Amber) og sørger for alle lamper med samme kilde matcher hinanden på farver og hvide nuancer, som spænder fra kun 1.750K helt op til 20.000K hvid med CRI/TLCI på 96.

 

Belysningsmester: Michael Wils
Gaffer/Programmør: Kasper Mønster
Gear: FilmGEAR
Foto: Jannik Jac Yhde

Vælg hvordan priserne skal vises