Betingelser og Vilkår

Betingelser og vilkår - Private

Kan jeg afhente varerne?
Ja, du skal dog først bestille dine varer på lightpartner.dk og vælge afhentning som leveringsmetode i bestillingsprocessen.

Kan jeg bestille pr. e-mail eller telefonisk?
Du er meget velkommen til at ringe til os på 97 26 96 00 eller sende en mail med en ordre på mail@lightpartner.dk. I så fald vil vi sende dig en proforma faktura til forudbetaling via bankkonto eller betalingslink. Alternativt har du mulighed for at betale med kort/kontanter ved afhentning.

Tekniske problemer med din bestilling?
Oplever du tekniske problemer ved en bestilling, bedes du kontakte os hurtigst muligt - vi sidder klar på 97269600 og vil meget gerne hjælpe.

Fortrydelsesret
Ved online handel på lightpartner.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret, uanset om du er forbruger eller erhvervskunde. Det eneste vi forventer af dig, er at du returnerer varen i samme stand, som du modtog den. Returnering sker for din regning og risiko, men kontakt os gerne inden returnering, så kan vi give dig gode råd til forsendelse. På den måde, ved vi også at varen kommer retur, og kan hurtigt tilbagebetale pengene, så snart varen er modtaget. Modtager du mod forventning en defekt vare, sørger vi selvfølgelig for at hjælpe dig uden besvær. Send os blot en mail eller ring, så sender vi typisk en ny vare med det samme.

Garanti og reklamationsret
Uanset om du er forbruger eller erhvervskunde, har du altid mindst 12 måneders garanti på produkterne. Enkelte produkter kan have længere garanti, og det er angivet på produktsiden.
Som forbruger har du desuden altid 24 måneders reklamationsret på varer købt hos Light Partner.

Læs mere om vores betalingsformer her

Læs mere om vores forsendelse og levering her

Læs mere om beskyttelse af personoplysninger her

Hvem handler du med?
Virksomheden, som driver lightpartner.dk er Light Partner ApS, Nr. Lindvej 30, 7400 Herning, CVR 15203676. Etableret i 1991.

Betingelser og Vilkår

Er du i tvivl om noget, eller har du problemer, du ønsker at vi skal hjælpe med, så kontakt os gerne på mail@lightpartner.dk eller på tlf. 97 26 96 00.

Betingelser og vilkår - Erhverv

Læs vores betingelser og vilkår for erhverv her

Vælg hvordan priserne skal vises