Betingelser og Vilkår

Betingelser og vilkår

Kan jeg afhente varerne?
Ja, du skal dog først bestille dine varer på lightpartner.dk og vælge afhentning som leveringsmetode i bestillingsprocessen.

Kan jeg bestille pr. e-mail eller telefonisk?
Du er meget velkommen til at ringe til os på 97269600 eller sende en mail med en ordre på mail@lightpartner.dk. I så fald vil vi sende dig en proforma faktura til forudbetaling via bankkonto eller betalingslink. Alternativt har du mulighed for at betale med kort/kontanter ved afhentning.

Tekniske problemer med din bestilling?
Oplever du tekniske problemer ved en bestilling, bedes du kontakte os hurtigst muligt - vi sidder klar på 97269600 og vil meget gerne hjælpe.

Fortrydelsesret
Ved online handel på lightpartner.dk har du altid 30 dages fortrydelsesret, uanset om du er forbruger eller erhvervskunde. Det eneste vi forventer af dig, er at du returnerer varen i samme stand, som du modtog den. Returnering sker for din regning og risiko, men kontakt os gerne inden returnering, så kan vi give dig gode råd til forsendelse. På den måde, ved vi også at varen kommer retur, og kan hurtigt tilbagebetale pengene, så snart varen er modtaget. Modtager du mod forventning en defekt vare, sørger vi selvfølgelig for at hjælpe dig uden besvær. Send os blot en mail eller ring, så sender vi typisk en ny vare med det samme.

Kontakt os gerne på mail@lightpartner.dk eller på tlf. 97 26 96 00.

Vælg hvordan priserne skal vises