Ring til os på tlf. +45 97 26 96 00

Betingelser og Vilkår

Kan jeg afhente varerne?

Ja, du skal dog først bestille dine varer på shop.lightpartner.dk og vælge afhentning som leveringsmetode i bestillingsprocessen.

Kan jeg bestille pr. e-mail, telefonisk?

Du er meget velkommen til at ringe til os på 97269600 eller sende en mail med en ordre på mail@lightpartner.dk. I så fald vil vi sende dig en proforma faktura til forudbetaling via bankkonto, alternativt har du mulighed for at betale med kort/kontanter ved afhentning.

Tekniske problemer med din bestilling?

Har du tekniske problemer ved en bestilling bedes du kontakte os hurtigst muligt - vi sidder klar på 97269600 og vil meget gerne hjælpe.

Fortrydelsesret

Ved onlinehandel på shop.lightpartner.dk har du altid 30 dages fortrydelsesret, uanset om du er forbruger eller erhvervskunde. Det eneste vi forventer af dig er at du returnerer varen i samme stand som du modtog den. Returnering sker for din regning og risiko, men kontakt os gerne inden returnering, så kan vi give dig gode råd til forsendelse. På den måde, ved vi også varen kommer retur, og kan hurtigt tilbagebetale pengene så snart varen er modtaget. Modtager du mod forventning en vare der er defekt, sørger vi selvfølglig for at hjælpe dig uden besvær. Send os blot en mail eller ring, så sender vi typisk en ny vare med det samme. Kontakt os gerne på mail@lightpartner.dk eller 97 26 96 00.