Ring til os på tlf. +45 97 26 96 00

Blog & Ressourcer

Her hos Light Partner forsøger vi altid at oplyse vores kunder for at de kan træffe det rette valg. Vi samler løbende ressourcer som du gratis kan benytte såsom artikler, online værktøjer, videoguides, kurser, og meget mere som kan hjælpe dig til bedre brug af vores produkter.

 

Manfrotto Imagine More

Manfrottos blog åbner dørene til en verden af foto fyldt med inspirerende historier fra Manfrottobrugere over hele kloden.

Manfrotto School of Xcellence

Bliv introduceret til en lang række eksempler, tips, regler og inspiration til hvordan du løfter dine fotoevner til næste niveau, ligemeget om du er begynder eller erfaren fotograf.

Manfrotto Videos

Informative og inspirerende film der demonstrerer Manfrottos produkter og går behind-the-scenes på fotosessioner.

Manfrotto Awards

En lang række af Manfrottos produkter har vundet priser for deres lækre og praktiske design. Bliv klogere på nogen af de gennembrydende egenskaber der har gjort Manfrotto verdenskendt som et innovativt design brand.

Hvad er farvetemperatur?

Farvetemperatur for en lyskilde er et udtryk for, hvordan vi oplever lyset. Lyskilder med et lavt antal Kelvin oplever vi som varme, og jo højere farvetemperatur, des koldere opfatter vi lyset.

Hvad er Ra værdi?

Ra værdien er en vigtig ting at tage højde for, når man vælger lyskilder. Farver er mest naturlige og korrekte ved en højere Ra værdi. Specielt er høj Ra værdi vigtig i fx museer, gallerier, biludstillinger og tøjbutikker

Sådan bruger du diffusionsfiltre

Diffusionsfiltre er et semitransparent filter, som blandt andet bruges på scener og i foto/video opsætninger så du kan forme og blødgøre dit lys og derved reducere/diffusere genskær og skygger.

Xposure fotomagasin

LEE Filters Xposure online magasin giver dig indblik i tankegangen professionelle fotografer gennemgår før, under og efter deres shoots. Derudover får du billedanalyser, tips til komposition, brug af filtre, mm.

Lær om LEE Filters Systemerne

Få overblik og forståelse af LEE Filters' 3 filtersystemer: Sev5n mikro filtersystemet, 100mm filtersystemet og SW150 Mark II filtersystemet

Viewpoint fotomagasin

LEE Filters inviterer med faste mellemrum de førende landskabsfotografer til at dele deres inspiration, råd og teknik.

LEE Filters Farveliste

Få overblik over dine filtre og farver med LEE Filters' farveliste værktøj. Sorter efter farver og temperaturstyrke, eksporter din palette til PDF, og få information om specifikke filtre og de enkelte filtres bedste anvendelsesmuligheder.

Avolites Online Kurser

Med Avolites' Webinars kan du følge kurserne hvorend du er, så længe du har internetforbindelse. Se hvilke webinars der er tilgængelige.

Hippo School Online

På HippoSchoolOnline kan du finde en lang række af Hippotizer Træningsvideoer. Du kan blandt andet lære mere om Hippotizer V4 & SHAPE, Timeline, Multicontroller og Visualiser.

LEE Filters Stoppere

Den officielle eksponeringsguide for fotografer som bruger LEE Filters udvalg af Stopper kamerafiltrene til lang eksponering. Designet til at hjælpe dig få det meste ud af dine Big, Little og Super Stopper filtre ved at udregne den præcise eksponering du har brug for.

Hippotizer i din udstilling

Lav fængende udstillinger med projektioner der ændrer virkelighedens udseende og gør statiske rekvisitter levende.

Vælg hvordan priserne skal vises: