Light Partner - ADB

ADB er kendt for at levere produkter til teater- og TV branchen i mere end 90 år. Firmaet er familieejet med base i Zaventem nær Brussel, Belgien.

Pga. deres lange historie, har ADB en god forståelse for branchen og har leveret klassikere som F51 (produceret til CCT som Minuette), F101, Cantor lysbordet og nu det innovative TwinTech dæmpersystem.

Den nye Hathor software har taget teaterlys programmering af moving lights og medieservere til et helt nyt niveau, mens det kendte arbejdsflow blot er blevet bedre. Hathor kører pt. på Liberty og Freedom pultene og sikrer at man kan programmere moderne teaterforestillinger med en teatersytaks på et bord der er skabt til netop det formål.

ADB produkter er altid af højeste kvalitet, og har en utroligt lang levetid. Reservedele er rimelige i prisen, og selv om et produkt er mange år gammelt, supporteres det stadig af såvel ADB som Light Partner.

Populære produkter: F101, TwinTech, Mikapack, Liberty/Freedom

Herhjemme er ADB populært hos mange tournerende teatre, og både lamper og TwinTech dæmpere er installeret i det imponerede Tivoli Congress Centre.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til en række funktioner som bl.a. forbedrer brugeroplevelsen på hjemmesiden, samt til at fremvise relevant indhold. Læs mere her