Light Partner - Altman Lighting

I over 60 år har Altman Lighting stået for kvalitet, holdbarhed og ekspertise inden for innovation af belysning til teater, arkitektur, film og video.

Altman Lighting er baseret på princippet om topkvalitet til overkommelige priser. Fra start til slut i produktionen er der fokus på kvalitetskontrol og gode materialer er i højsædet. Til slut testes alle færdige produkter grundigt inden pakning.

Produkterne fra Altman Lighting har gennem tiden modtaget adskillige priser og opmærksomhed i lysdesignindustrien takket være deres produkters gennemførte design og funktionalitet såsom PLASA's Member's Choice Award i 2013 og 2015, og Lightfair International Best of Category i 2005 i både Systems kategorien og Specialty Luminaires, Theatrical and Entertainment Lighting kategorien.
pegasus

PEGASUS 8 FRESNEL

Altman Pegasus 8 er en 8-inch LED Fresnel med hvidt output som er Mains Dæmpbar eller DMX kontrolleret alt efter dit valg. Pegasus genskaber det bløde lys output der forventes fra en teater- eller studiefresnel. Med under 150 Watt, møder Pegasus 8 det samme output som sine 750 Watt halogene modparter.


PHX

PHX

Den prisvindende PHX LED 250 Watt er designet som en erstatning for 750 Watt kilde idéel til at kaste langt lys og til store miljøer der kræver høj ydeevne.


1 til 24 af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her