Light Partner - Anolis

Anolis er en globalt ledende producent af avanceret arkitektonisk LED-belysning og styring, og kan prale af en bredt portfolio der kan levere løsninger til næsten ethvert miljø. LED armaturerne fra Anolis har en lang levetid, effektivt lysoutput og er miljøvenlige. Hvis muligt er der altid fokus på passiv køling for at forøge levetid, og de grundige kvalitetstests sikrer at du får en installation der forbliver pæn over lang tid. Anolis er en del af Robe.


Ambiane™

Ambiane™ er specielt designet af Anolis til at møde krav til belysning af omgivelser såsom wall washing og accent belysning, og er et højt-ydende armatur som fås i både RGBW- og CCT-versioner med forskellige lysvinkler. Derudover sikrer den indbyggede 18-bit dæmpning, at armaturet kan dæmpes ned til OFF uden flimmer. Enheden kører køligt, mens der ikke skabes UV- eller IR-output, perfekt til indvendige belysningsbehov. Ved hjælp af en yderst effektiv LED-lyskilde kombineret med særdeles gode lysreflektorer får du et imponerende lysoutput og visuelle effekter til et stort udvalg af indvendige belysningsmuligheder.


Cases

Aberdeen Leopard - UK

Red Sticks - Australia

Martin Memorial Hospital - USA

Kings Cross Station - UK

Wärmespeicher - Tyskland

Cleveland House - UK

SuperSport HD - Sydafrika


Somerset House - UK


Gardens by the Bay - Singapore

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her