Astera

Astera leverer en række batteridrevne, trådløse og transportable LED produkter og accessories i højeste kvalitet – både ift. hardware og lyskvalitet. Deres sortiment af batterilamper er blevet brugt til belysning af mange store events i hele verden, og er fortsat i stor udvikling pga. deres popularitet.

Med Asteras fleksible produkter er der mange muligheder for kreative lysdesigns, og de kan fås i hardcases inkl. tilbehør, så de er klar til brug som en nem plug’n’play løsning, og hvori lamperne lader op i deres case, når det tilsluttes strøm. Der findes flere forskellige LED Tubes, PIXEL Tube, LED Lamper og den innovative NYX Bulb, så vi kan matche dit behov uanset om du skal bruge belysning til Film/TV/Fotografi, Events, Teater osv.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 155

Stigende orden
Side

Fælles for alle Asteras produkter er den høje kvalitet, de er batteridrevne, trådløse (DMX/Bluetooth), simple at styre via App eller lys-pult og samtidig utroligt nemme at transportere og håndtere. Derudover er de fleste Astera produkter IP65 for udendørs brug. 

I 2018 udviklede de den prisvindende Titan Tube på baggrund af stor efterspørgsel fra film/TV branchen efter transportable lamper som kunne bruges til film, reklamer, musikvideoer mm. 

Mange af produkterne er lagervarer, så tag endelig fat i os for mere information og/eller for at aftale en demonstration af produkterne hos dig eller i vores showroom ved Herning.

asteracover

Vælg hvordan priserne skal vises