Light Partner - Avolites

Vidste du at vi?

  • Har solgt Avolites produkter i over 25 år
  • Har reservedele på lager og certificerede teknikere
  • Holder Avolites kurser
  • Har telefonsupport og nødtelefon 24 timer

Avolites har produceret styrepulte til alt fra rock til opera i mere end 25 år og i al den tid har Light Partner været dansk enedistributør.

Fra starten har Avolites lyspulte været meget innovative, og fokus har altid været at styresystemerne skulle være lette at bruge i en live-situation. Med den nyeste software, Titan, er der desuden blevet bygget en masse avancerede features på, så systemet er konkurrencedygtigt til meget andet end bare live-afvikling. Med Titan får man individuelle tider pr. parameter, mulighed for mange cuelister, optimering til touch-skærme, thumbnails fra medieservere og meget mere. Alt i alt kan man sige at Titan har "alt hvad man kan forvente af en lyspult i dag", samtidig med at de elskede features bevares.

Til trods for de mange nye funktioner, er programmeringsmetoden den samme som altid - vi siger populært at "kan man programmere en 'classic' Pearl kan man også programmere titan" - man har blot mulighed for de ekstra features som en bonus.

Siden starten i 1991 har vi på Light Partner holdt næsten ugentlige Avolites kurser, hvilket også betyder at utroligt mange i Danmark kan bruge Avolites produkter. Har du brug for at få opdateret din Avolites viden eller er du helt ny og ønsker et kursus, er du meget velkommen til at kontakte os.

Populære produkter: Sapphire Touch, Tiger Touch, Titan Mobile, Quartz

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til en række funktioner som bl.a. forbedrer brugeroplevelsen på hjemmesiden, samt til at fremvise relevant indhold. Læs mere her