Ring til os på tlf. +45 97 26 96 00

Light Partner - Avolites

Avolites har under de nuværende ejere produceret styrepulte til alt "fra rock til opera" i mere end 20 år og i al den tid har Light Partner været dansk enedistributør.

Fra starten har Avolites lyspulte været meget innovative, og fokus har altid været at styresystemerne skulle være lette at bruge i en live-situation. Med den nyeste software, Titan, er der desuden blevet bygget en masse avancerede features på, så systemet er konkurrencedygtigt til meget andet end bare live-afvikling. Med Titan får man individuelle tider pr. parameter, mulighed for mange cuelister, optimering til touch-skærme, thumbnails fra medieservere og meget mere. Alt i alt kan man sige at Titan har "alt hvad man kan forvente af en lyspult i dag", samtidig med at de elskede features bevares.

Til trods for de mange nye funktioner, er programmeringsmetoden den samme som altid - vi siger populært at "kan man programmere en 'classic' Pearl kan man også programmere titan" - man har blot mulighed for de ekstra features som en bonus.

Siden starten i 1991 har vi på Light Partner holdt næsten ugentlige Avolites kurser, hvilket også betyder at utroligt mange i Danmark kan bruge Avolites produkter. Har du brug for at få opdateret din Avolites viden eller er du helt ny og ønsker et kursus, er du meget velkommen til at kontakte os. Alle kurser hos Light Partner er selvfølgelig gratis!

Populære produkter: Sapphire Touch, Tiger Touch, Titan Mobile

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side