Manfrotto

Light Partner er forhandler af Manfrotto i Danmark. Vi har et stort udvalg af Manfrotto tripods, fotostativer, lysstativer og stativer til video. Manfrotto stativer er særdeles populære blandt fotografer, lysteknikere og videografer grundet deres lave vægt, høje kvalitet og mange funktionaliteter. Du kan læse mere om Manfrotto, og alt det udstyr vi kan tilbyde, nederst på siden.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 727

Stigende orden
Side

Stort sortiment af Manfrotto hos os

Manfrotto er placeret i Italien, og producerer stativer, kameratilbehør og studietilbehør i højeste kvalitet. Vores sortiment af Manfrotto udstyr omfatter udstyr til enhver fotointeresseret. Herunder tasker, rygsække, mange forskellige stativer, belysning, smartphone tilbehør, gimbals, kameraplader, reservedele og meget mere. Vi lagerfører også den meget populære Manfrotto Magic Arm, som kan monteres på truss.


Manfrotto fotostativer i høj kvalitet

Stativer fra Manfrotto imødekommer enhver fotografs behov. Alle fotostativer har materiale i høj kvalitet er udviklet af fotografer til fotografer med innovation i højsædet. Manfrotto har udviklet en lang række forskellige fotostativer til ethvert tænkeligt behov, kameratype og vægt. De populære Manfrotto tripods er meget alsidige og findes både i aluminium og det meget lette materiale, carbon, så du nemt kan have det med på din rejse. Manfrotto Compact Advanced er et af de mest populære letvægts kamerastativer på markedet, og giver en masse muligheder for præcis styring. Til den professionelle fotograf, der har brug for et let kamerastativ i carbon, er Befree GT Carbon Tripod det oplagte valg med det smarte spider system, som giver max stabilitet på alle typer terræn.


Hvilket Manfrotto stativ skal jeg vælge?

Alt afhængig af dit behov og hvilket terræn stativet skal stå i, har Manfrotto en lang række forskellige typer af fotostativer bl.a. monopods, tripods, søjlestativer, videostativer og ministativer. Hver af disse kategorier inkluderer en bred vifte af produkter med forskellige nyttelast, lethed og præcision. Stativerne tilbyder en bred vifte af kombinationer, så du er sikker på at finde det kamerastativ, der passer bedst til dine behov. Manfrotto har et stort udvalg af både fotostativer og videostativer med forskellige videohoveder.
Skulle noget gå i stykker på dit Manfrotto fotostativ, kan vi i langt de fleste tilfælde bestille Manfrotto reservedele hjem, så du ikke behøver at investere i et helt nyt kamerastativ eller kuglehoved.


Lysstativer fra Manfrotto

Manfrottos Avenger lysstativer er altid lavet i den bedste kvalitet, og når du køber et Manfrotto stativ, er du sikker på, at du får et stativ, der kan holde i rigtig mange år. Hos Manfrotto kommer sikkerheden i første række, og derfor kan du være sikker på, at stativerne kan holde til det, som er angivet som max. vægt på produktet. Et af de mest populære lysstativer er Avenger Master Stand, som kan bruges i en lang række sammenhænge og har en imponerende bæreevne på hele 9 kg.


Green screen Chroma Key baggrundsæt fra Manfrotto

Chroma Key FX baggrundsæt fra Manfrotto giver filmfotografer og videografer mulighed for nemt at tage deres green screen med på farten, for efterfølgende let at redigere baggrunden ind. Chroma Key FX er med sin bredde på 4 meter og højde på 2,9 meter, det største bærbare green screen kit af sin slags, fås også i en blue screen udgave, hvis man ønsker en blå baggrund.


Stort udvalg af tilbehør til stativer

Manfrotto har et stort udvalg af tilbehør til stativer, som gør det muligt at tilpasse dit kamera setup. Noget af det mest populære tilbehør er Manfrottos Smartphone Clamps, som passer til Iphone, Samsung Galaxy serien og en lang række andre smartphones. Manfrotto Smartphone MCLAMP kan f.eks. kobles på et Pixi Evo Stativ. Manfrotto har også et stort udvalg af både fototasker, stativtasker og rygsække i forskellige størrelser, som gør at du kan få plads til alt fra kameraplade/baseplate, kuglehoveder, videohoveder og fotostativer. Tasker fra Manfrotto sikrer at dit fotoudstyr ikke tager skade under transport.


Blandt noget af det mest populære tilbehør finder du:
Smartphone clamps
Videohoveder, Stativhoveder og Panoramahoveder
Kameraplade også kendt som baseplate
Manfrotto Magic Arm
Manfrotto bags, fototasker, rygsække og stativtasker
Manfrotto Gimbal
Manfrotto Reservedele

Vælg hvordan priserne skal vises