Light Partner - Niethammer

Niethammer har eksisteret siden 1900 hvor det blev grundlagt i Stuttgart, Tyskland. Det startede med elektriske installationer men fokus flyttede sig senere mod lamper.

I 1934 da de første teaterspots blev lanceret, blev navnet Niethammer kendt inden for branchen, og som årene gik udvidede Niethammer deres udvalg af lysarmaturer. I dag sætter Niethammer zoom profil spotlights standarden i teater, musical og TV installationer verden over.

Lamperne fabrikeres i Tyskland af NIETHAMMER LICHTTECHNIK GMBH, som altid har været kendt for perfekt håndværk og moderne produktionsmetoder. Hvert produkt skal gennemgå strikte tests i løbet af produktionen helt op til den sidste montering, som sker med håndarbejde for at garantere den højeste kvalitet. Inden produkterne sendes ud, skal de bestå tests af det optiske system, projektionskvaliteten etc. og kun hvis disse tests er bestået er produktet 100% klar og godt nok til at blive afsendt.

I flere årtier har navnet Niethammer stået for teaterprofilspots i høj kvalitet, "Made in Germany". Med produktionen af premium profilspots, har Niethammer optjent et stærkt ry både nationalt og international. Niethammer spots karakteriseres af deres høje lysoutput, og præcise projektionskvalitet, såvel som robuste konstruktion, let håndtering og et utal af små detaljer som gør dagligdagen meget lettere. Karakteristika som gør lampene meget populære blandt lysteknikere.

Den premium lysoplevelse man får med Niethammer opnås blandt andet med den høje kvalitet af glaslinser som Niethammer anvender i deres produkter, sammen med en speciel antireflex-coating som minimerer reflektioner internt i lampehuset og giver et endnu kraftigere og helt jævnt lys ud af lampen, hvor også goboprojektioner står ekstra skarpt. Linserne er monteret på teflon bæringer som gør fokusering nemt og let glidende, selv efter mange års brug. Sammen med zoom-skalaen på siden af lampen er det nemt at opnå den perfekte fokusering.

4 eller 8 knive (beam shaping shutters), iris og goboholder er bare nogle af standard elementerne på Niethammers profilspots.

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her