Ring til os på tlf. +45 97 26 96 00

Light Partner - OSRAM

dansk levering
OSRAM_CertifiedReseller

OSRAM er en af de førende lyskildeproducenter i verden. I underholdningsbranchen er OSRAMs primære force de store HMI lyskilder som kvalitetsmæssigt er i en klasse for sig.

Vi er ceritificeret af OSRAM som distributør. Dette partnerskab betyder for dig at vi har et meget bredt udvalg af OSRAM lyskilder så vi kan dække lige nøjagtig dit behov og at du er sikret et produkt af højeste kvalitet. Derudover lagerfører vi en stor del af OSRAMs store katalog, og kan levere dag-til-dag til dig.

LOK-IT

Med LOK-IT fra OSRAM får du en naturlig belysning, og endnu højere lysoutput end standard HID lyskilder. Soklen gør pæreskiftet hurtigt og nemt med et enkelt twist.

LOK-IT! BRILLIANT med GUL sokkel er lyskilden med den bedste farvegengivelse i Osram Lok-It!® Power Serien. Den giver et flot lys på 5.900K, med ekstra god farvegengivelse med CRI på 95. Den har et højt lysudbytte på 82.000lm, og giver realistiske farver og naturlige hud-nuancer, hvilket gør den ideel til teater & studie brug.

LOK-IT! BLUE fra OSRAM med BLÅ sokkel giver et klart hvidt lys på 7.500K, der adskiller sig fra det andet farvede lys på scenen. Den har et lysudbytte på 70.000lm og en farvegengivelse på CRI +85.

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken lyskilde du har brug for, så kontakt os gerne. Jo mere du ved om pæren (sokkel, størrelse, evt. tryk på soklen), desto hurtigere kan vi hjælpe dig.

HMI

OSRAMs HMI serie kommer udover standarden i 3 forskellige varianter. HMI Digital giver en robust og flicker-fri præstation på scene eller set. HMI Studio er en udladningspære som simulerer halogenbelysning. HMI Event er specialdesignet til at repræsentere ægte farver; en metalhalogenid udladningspære.

SIRIUS HRI

Med Sirius HRI får du et højt lysudbytte på grund af short arc og højt internt tryk, klart lys med brillante effekter, lang levetid og letvægts og kompakte reflektorlyskilder med elektronisk forkobling. Lyskilden er nem at udskifte og du er sikret et ensartet lysudbytte i hele levetiden. Perfekt til små og letvægts moving heads.

1 til 24 af 497

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 497

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vælg hvordan priserne skal vises: