Light Partner - Petzl

Petzl er et fransk firma som har eksisteret siden 1936, og som specialiserer sig i rigger- og klatregrej til såvel underholdningsbranchen som fritiden.

Light Partner lagerfører en stor del af Petzls sortiment, og vi har Rigger udstyr til alle opgaver indenfor scenekunst. Sortimentet indeholder bl.a. klatreseler, hjelme, sikkerhedsliner, slynger, hjælpetov, pulleys, karabiner, reb og lygter, så du altid kan klatre sikkert.

Petzls ekspertise i lodret terræn viser sig i deres sortiment af produkter specifikt designet til arbejde i højden. Disse produkter håndterer alle de problemstillinger som professionelle møder hver dag. Herunder gentagen og intensivt brug af udstyr, vejrforhold, forskellige terrænforhold osv. Petzl har stor fokus på brugbarhed samtidig med at produkterne opfylder de højeste kvalitetsstandarder inden for klatre udstyr.

Vi rådgiver dig gerne til valg af de bedste produkter til netop din opgave.

Petzl

1 til 24 af 287

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 287

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her