Light Partner - Philips

Vidste du at vi?

  • Har været Philips forhandler i mere end 15 år
  • Forhandler alle pærer til entertainment
Philips

Philips er en af verdens førende pæreproducenter og er specielt stærke på udladningslamper til fx. bevægelamper.

Succesfulde produktioner er et resultat af tæt samarbejde, og det samme er det at finde den rigtige lys løsning. Philips har arbejdet med de ledende lampeproducenter i årevis, så de udviklingsmæssigt kan være på forkant med innovative løsninger til underholdningsindustrien. Succeserne fra både bl.a. Robe og Var-Lite Clay-Paky bygger på den nyeste Platinum teknologi fra Philips. Philips Platinum serien af en af resultaterne fra industrisamarbejdet. Læs alt om de knivskarpe, ren Platinum lyskilder, og den nyeste tilføjelse til serien: MSD Platinum 200 Flex.

Også på LED fronten er Philips stærke, og vi er selvfølgelig altid lagerførende og konkurrencedygtigtige på de nyeste pærer. Kontakt os gerne for forespørgsler på modeller eller tilbud på få mængder.

Philips samarbejder fremadrettet også med de ledende producenter af lamper til underholdningsbranchen for at designe scenelys løsninger som er mere effiktive, mere kraftfulde, mere kompakte og lettere at håndtere.

Med den voksende trend med at integrere LED vægge i scenelysdesign, er det nødvendigt med en ny generation af lyskilder med kraftigere lysstråler som kan skære gennem det hav af lys der dannes - og give mere karakter til showet. Det er præcis det de nye Platinum lyskilder er designet til.

Philips

Tourné & Scene

Fang dit publikum.

Se mulighederne
Philips

Teater

Præcis den ønskede lysoplevelse.

Se mulighederne
Philips

Film & Studie

Øjeblikkeligt dagslys til enhver tid.

Se mulighederne
Philips

Architainment

Forvandling gennem lys.

Se mulighederne
Philips

DJ Club

Hold energien høj.

Se mulighederne

1 til 24 af 119

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her