Light Partner - Spotlight

Vidste du at vi?

 • Altid står til rådighed for vejledning ift. at løse din specifikke opgave
 • Har solgt Spotlight produkter i over 20 år
 • Altid har demo enheder af de mest populære lamper, så du kan teste inden køb

Spotlight er en italiensk virksomhed, som producerer teaterlamper i alle kvaliteter. I de senere år har fokus været på kvalitet frem for pris, og det har resulteret i at Spotlight nu har en af de mest komplette serier af LED lamper til teaterbrug - stadig til en fornuftig pris.

Deres "Green Line" udmærker sig ved at have et komplet serie af fresneller og profiler med LED lyskilder. De fås med forskellige farvetemperaturer og er betjeningsmæssigt lige så let at betjene som de traditionelle lamper - og de fungerer på samme måde. Så nu er det slut med at tænke lampen som en LED lampe - brugsmæssigt er der ingen forskel - nu er lampen bare mindre, men mindre varmeudvikling og meget mindre strømforbrug.

Light Partner lagerfører en stor del af LED lamperne og har altid de forskellige modeller i demo, så man med egne øjne kan sehvor langt udviklingen er nået.

1 til 24 af 108

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 24 af 108

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her