Light Partner - Swefog

SWEFOG

Swefog er, som navnet antyder, en svensk producent af røgmaskiner i højeste kvalitet. Deres Ultimate serie er kendt for crackere (oliebaserede) i aller højeste kvalitet. Meget få maskiner kan konkurrere med kvalitet af røgen med Swefogs originale væske, og der skal ikke bruges dyre og besværlige gasser, som fx. co2.

DURAMAX

Duramax 1K8 fra Swefog er en kraftig hazer med indbygget fan (0-45°). Maskinen er især velegnet til tourné, da det unikke, smarte væskesystem er 100% tæt, og sørger for hazeren kan vende på alle måder under transport, uden at der løber væske ud i maskinen. Den er født i en kraftig 19" flightcase, og kan bruge 3 forskellige typer væsker, for bedst muligt match til dit behov. Væskebeholderen, kaldet SmartBIB (bag-in-box), sørger for at væsken ikke bliver for gammel og holder helt tæt, uanset hvordan maskinen vender. Dette nye system i sammenhæng med Swefog maskiners gode forbrændingsevne, giver hazeren op mod 10% lavere væskeforbrug end den ellers ville have.

VÆSKERNE

Alle røgvæsker fra Swefog er lavet med de fineste kemikalier til rådighed, og er hverken brandfarlige eller giftige. Ingen af Swefogs væsker indeholder Diethylene glycol som er forbudt i røgvæsker pr. medio 2015.

VIL DU VIDE MERE?

På SWEFOGs egen hjemmeside kan du se et stort udsnit af projekter hvor SWEFOG maskinerne har været med til at skabe den helt store oplevelse.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her