Zarges

Zarges laver et bredt udvalg af stiger i høj kvalitet. Find den stige der passer til lige præcis dit behov ud fra model, funktioner og antal trin/højde. Alle stiger er meget stabile og nemme at indstille på få sekunder. Der er stiger, som er lave og kompakte, og dermed nemme at håndtere under transport, eller du kan finde en stige der er høj til scenebrug, på lager eller til fritidsbrug og samtidig kan du finde stiger med ekstra brede 80mm. trin.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 28

Stigende orden
Side

Hvilken type stige skal jeg vælge til min opgave?

Hos Light Partner har vi en lang række forskellige typer af stiger som kan bruges i mange forskellige arbejdssammenhænge. F.eks. er Zarges 4 delte Wienerstige oplagt til arbejde på trapper den den kommer i en stilbar højde. Udover det er der også den klassiske wienerstige med skridsikre stigesko, perfekt til f.eks. lagerarbejde eller malerarbejde hvor der er behov for at man kan komme op i højden.

Som udgangspunkt skal man tage højde for 3 primære faktorer inden man vælger sin stige
Højde - skal stigen kunne indstilles i højden, kan stigen klare de opgaver som den er tiltænkt til
Kvalitet - Kvalitet og sikkerhed er meget vigtigt når du arbejder i højden for at undgå arbejdsskader, alle stiger fra Light Partner er EN 131 godkendte hvilket gør dem sikre til både privat og professionelt brug.
Features – Zarges stiger er kendetegnet for at være nogle robuste stiger i alu med dybe trin.

Vi tilbyder mange typer af stiger fra Zarges

- Wienerstiger
- Kombistiger
- 3-delte kombistiger er fleksible skydestiger, som er stilbare i højden og med stabilisator.
- 4-delte multi-kombi-teleskopstiger er en oplagt håndværkerstige til forskellige opgaver indenfor håndværksarbejde samt til teater og scenebrug. De kan indstilles til brug på trapper, foldes ud på midten til brug op af en væg eller bruges som wienerstige.

Vælg hvordan priserne skal vises