Minuit Une og Kinesys på arena-tour med tv·2

tv·2 har været i gang med deres store 40 års jubilæumstour i oktober 2021. I forbindelse med den store tour var der behov for et unikt setup af lamper for at give publikum en helt speciel oplevelse.

Til touren valgte lysdesigner Henrik Hambro IVL Square, fra Minuit Une, grundet de mange muligheder for at skabe en unik atmosfære både på scenen og ud imod publikum, den brugervenlige og intuitive DMX-kontrol, lampens evne til at skyde lys ud i mange retninger på samme tid samt IVL Squares evne til at skabe stor dybde i shows. En anden parameter var også lampens lette vægt på blot 16 kg. som gør dem oplagte til tour brug.

Minuit Une og Kinesys på arena-tour med tv·2Minuit Une og Kinesys på arena-tour med tv·2
Minuit Une og Kinesys på arena-tour med tv·2Minuit Une og Kinesys på arena-tour med tv·2

Henrik Hambro udtaler bl.a. "Lamperne fungerede fint med goboer i profil lamperne, så det var let at lave et stort intenst billede og var desuden super let at programmere, et skønt produkt, som jeg godt kan tænke at bruge igen."

Under koncerterne hang 4 af IVL Square i specialbyggede pantografer, så de kunne køre op og ned, det hele styret af Kinesys Elevation1+ og Vector softwaren. Automation løsningen blev leveret af Motor som har en stor beholdning af Kinesys auomation udstyr.

Hele lysproduktionen blev leveret af Vigsø.

Vælg hvordan priserne skal vises