Æstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning Margrethe

Æstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning Margrethe på TV2’s store jubilæumsshow.

Studiebordet blev designet af Stefan Bräuner fra Bräuner Design i samarbejde med Light Partner. Stefan har i mange år lavet scenografier som ofte kan ses på TV og i større virksomheder. I denne omgang blev det et specialdesignet bord til TV2’s store 50 års jubilæumsshow og fejring af H.K.H. Dronning Margrethe.

Æstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning MargretheÆstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning Margrethe
Æstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning MargretheÆstetisk studiebord med til fejringen af H.K.H. Dronning Margrethe

Bordet bestod af en lang række PROLED Flex Strips og covers som både var monteret rundt om bordkanten, i midten af studiebordets frontpanel er der integreret Flex Strip for at skabe kontrast og for at skabe fokus på logo.

Stefan har igennem mange år arbejdet med PROLED Flex Strips og de passede perfekt til denne unikke opgave da Flex Strips er nemme at arbejde med, kommer i mange forskellige lysformer med høj lyskvalitet, plus mulighed for en række forskellige covers så man opnår lige præcis den effekt og det lys man ønsker.

Disken er designet af Stefan Bräuner - Bräuner Design

Vælg hvordan priserne skal vises