Stor softbox installation til bilstudie hos Starmark - Vejle

Starmark – som er landets absolut største udbyder af nyere Mercedes-Benz – søgte til deres nye professionelle fotostudie – det bedste indenfor belysning.
Light Partner anbefalede Starmark at lave belysning via en softbox i loftet som en del af Starmark's store fotostudie i Vejle. Starmarks krav til lyskvalitet og output var høje, samtidig skulle det være nemt at servicere og anvende i dagligdagen.

Løsningen faldt på en totalløsning fra Light Partner

  • 100m. af det populære PROLED LED Flex Strips, som er i stand til at levere lys af rigtig høj kvalitet, med CRI på 95 ved 6000K, som fastslår farvegengivelsen.
  • Styring af LED løsningen, som hurtigt og effektivt gør det nemt at ændre opsætningen
  • Solidt og let truss fra Litec
  • 4 stk. EXE rise 250kg motorkraner for nem tilgang til softbox
  • 2 stk. Astera Helios tubes for ekstra belysning i gulvhøjde og/eller effektbelysning i bilernes kabine
  • Lærred til softboxen
Stor softbox installation til bilstudie hos Starmark - VejleStor softbox installation til bilstudie hos Starmark - Vejle
Stor softbox installation til bilstudie hos Starmark - VejleStor softbox installation til bilstudie hos Starmark - Vejle

Det LED Flex strip fra PROLED der er bygget ind i softboxen er meget effektivt, har lang levetid og er i stand til at give rigtig meget lys-output med lavt strømforbrug. Softboxen er hejst op over bilen og sender et blødt hvidt lys ned over den, og kan nemt køres ned via motorkranerne for vedligehold og service.

Lysopsætningen har en meget høj farvegengivelsen (hvad er farvegengivelse?) og er med til at sikre at bilerne bliver oplyst i den korrekte farve, og dermed ikke ser hverken falmede eller mørke ud i farven når billederne kommer op på skærmen. Der er installeret styring til systemet, hvor man har mulighed for at justere styrken på softboxen samt farverne på Helios tubes.

Vælg hvordan priserne skal vises