Molton

Scenemolton kan bruges som bagtæppe på diverse scener og er lystæt mens deko molton er en tyndere kvalitet og ikke er lystæt. Vores molton er brandimprægneret i henhold til DIN B1, og kan købes i forskellige størrelser og typer. Har du nogle spørgsmål til vores scenemolton, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden

Scenemolton (også kendt som scenetæppe) er et slags tæppe, der bruges i teater- og tv-produktioner, koncerter og andre live-begivenheder. Det kan bruges til at skjule fødder og ben af stativer og udstyr, som ikke er ønsket i billedet, og også til at skabe en ekstra baggrund eller base for en scene.

Det kan bruges til at skærme for lys, så det ikke trænger igennem eller reflekteres på en måde, der kan forstyrre billedet.

Scenemolton kan bruges til at skabe en æstetisk effekt på scenen, for eksempel ved at give et billede eller en baggrund en blødere, mere diffust udseende. Det kan bruges til at skabe en illusion af dybde eller afstand i en scene, ved at placere det tæt på kameraet og gradvist øge afstanden til det som scenen går bagud.

Det er også almindeligt at bruge scenemolton til at skærme eller skjule dele af scenen, når der er behov for at ændre scenografi.

Vælg hvordan priserne skal vises