Selvklæbende Burrebånd

Vi har sort og hvidt selvklæbende burrebånd også kendt som velcrobånd i flere forskellige længder og bredder, som kan bruges til fastgørelse af mange forskellige ting.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden

Vi har et stort sortiment af selvklæbende burrebånd i en lang række forskellige tykkelser og længder. Du kan få burrebånd i både sort og hvid i bredder fra 20mm til 50mm samt længder fra 5 til 25 meter. Burrebånd også kendt som velcrobånd fås en meget kraftig kvalitet hos Light Partner, hvor der på bagsiden er en meget kraftig lim så båndet ikke falder af emnet det er monteret på. Burrebånd kan både bruges i erhvervsmæssig sammenhæng men også til hverdagsprojekter.


Hvad bruges selvklæbende burrebånd typisk til?

Burrebånd bruges ofte steder hvor man ønsker at fastgøre ting. Det kan derfor bruges til fastgørelse af mange forskellige ting eller til at samle ender, fx på Scene Molton. Holde tæpper på plads, fastgøre ting bag TV, eller andre elementer på vægge, gulve, borde eller loft.

- Scene molton
- Til at samle ender
- Fastgørelse af emner


Hvordan fastgøres ting til et selvklæbende burrebånd hook og loop?

Det er meget vigtigt man både køber burrebånd i hook versionen som er den hårde del af velcrobåndet og loop versionen som er den bløde del af velcrobåndet. Den ene del fastgøres der hvor man ønsker at fastgøre objektet mens den anden del fastgøres på objektet man ønsker at fastgøre. Fælles for begge versioner er at de kommer med en kraftig selvklæbende side så du nemt kan montere burrebåndet de steder du ønsker at bruge det om det så er en røgalarm der skal installeres på et loft eller et større projekt i erhvervsmæssig sammenhæng f.eks. til scene molton som skal monteres rundt om et bord til en messe.


Hvad er fordelene ved burrebånd og velcrobånd?

Den helt store fordel ved selvklæbende burrebånd er at du nemt kan på- og afmontere tingene igen og igen. På burrebåndets bagside sidder en kraftig lim som sikre at båndet ikke falder af, det gør det samtidigt muligt både at montere lette og tungere emner.

Vælg hvordan priserne skal vises