Stropper

Stropper i mange forskellige længder

Hos Light Partner findes et stort udvalg af stropper, der alle er fremstillet i høj kvalitet, som betyder at du trygt kan bruge stroppen igen og igen, uden at være nervøs for holdbarheden. Stropperne kommer i flere forskellige længder og farver og kan bruges til et utal af forskellige formål. 

Du kan blandt andet finde en lille kabelstrop i velcro, så bundne ledninger holdes sammen, en holdbar spænderem med kraftigt metalspænd og dobbeltsyet strop, der kan bruges i mange situationer. Er du på udkig efter en god kamera strop, tilbyder vi selvfølgelig også det.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

22 varer

Stigende orden

Spænderem til sikker fastgørelse

Spændestropper kan bruges til enormt mange formål, og uanset om det er til privat eller erhverv, er det altid en fordel at have en spændestrop i nærheden. Skal du ud at rejse, er de velegnet som bagage stropper og vil sikre at din kuffert er sikkert fastspændt under transporten. Det kan altid ske at eksempelvis en lyslås går op og derfor er det en god sikkerhed, at bruge en spændestrop rundt om kufferten, så du bekymringsløst kan nyde rejsen. 

Du kan også bruge vores stropper til fastspænding til kabler og ledninger. Stive kabler eller ledninger kan tit være svære at holde samlet, og i stedet for at bruge strips hver gang du skal have fat i kablet, er en spændestrop et godt alternativ. Med et funktionelt metalspænde løsnes stroppen nemt og sættes på igen. Det store udvalg af stropper i forskellige længder, gør det nemt at finde den perfekte variant til bundtning af alle slags kabler. Er du i besiddelse af mange forskellige kabler og ledninger, er det også en god måde at få dem organiseret. 

Mange af vores længere modeller egner sig også godt som trailer stropper. Med en god trailer strop kan frit gods på en trailer blive fastspændt ordentligt, så der ikke er chancer for at det pludseligt falder af eller rutcher rundt på traileren. Udover som stropper til trailer gods er de også optimale til fastspændelse af eksempelvis kajak eller andet udstyr på tagbøjler. 

Brugertilpassede stropper med firmalogo og firmanavn

Hos Light Partner tilbyder vi kvalitets stropper fra Arno med indvævet firmalogo og firmanavn som giver en masse markedsføringsmæssige fordele. Stropper med indvævet logo og firmanavn styrker dit brand med reklame så når stropperne f.eks. bruges på byggepladsen, scenen, produktionen eller i andre sammenhænge genkendes dit firma let. En anden fordel ved indvævet firmalogo og navn på selve stroppen er at det f.eks. let kan kontrolleres hvilke kabler eller andet udstyr som tilhører dit firma. Du kan læse meget mere om stropper med firmalogo her.

Har du spørgsmål til vores udvalg af stropper, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad kan stropper bruges til?

Stropperne hos Light Partner er fremstillet i høj kvalitet og kan bruges til et utal af forskellige formål, herunder bundne ledninger, sikker fastgørelse, fastspænding af kabler og ledninger, trailer stropper, og fastspændelse af eksempelvis kajak eller andet udstyr på tagbøjler.

Kan stropperne bruges til at bundte kabler og ledninger?

Ja, stropperne hos Light Partner kan bruges til bundtning af kabler og ledninger. Med et funktionelt metalspænde kan stroppen nemt løsnes og sættes på igen, og det store udvalg af stropper i forskellige længder gør det nemt at finde den perfekte variant til bundtning af alle slags kabler. Det er også en god måde at få kabler og ledninger organiseret.

Kan stropperne hos bruges til at fastspænde gods på en trailer?

Ja, mange af de længere modeller af stropper hos Light Partner egner sig godt som trailer stropper. Med en god trailer strop kan frit gods på en trailer blive fastspændt ordentligt, så der ikke er chancer for at det pludseligt falder af eller rutcher rundt på traileren. Dette giver dig en øget sikkerhed og tryghed under transporten.

Vælg hvordan priserne skal vises