Apparat kabler

Apparat stik og apparat kabler refererer til de elektriske komponenter, der bruges til at tilslutte elektriske enheder til en strømforsyning. Vi har apparat kabler med både IEC lock stik, CEE stik og DK stik i forskellige længder, perfekt til at sikre dit udstyr imod utilsigtetede frakoblinger og nedbrud under f.eks. shows, events eller koncerter. Kablerne er perfekte for tilslutning af f.eks. lys- og lydpulte, computere og andet udstyr som f.eks. bruges på scener. 

 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden

Hvad er apparatstik og apparatkabler?

Apparat stik og apparat kabler refererer til de elektriske komponenter, der bruges til at tilslutte elektriske enheder til en strømforsyning.

Apparat stik er det fysiske stik, der er monteret på en enhed, det kunne f.eks. være en computer, lyd- eller lyspult. Kablet er designet til at blive tilsluttet til en strømkilde. Det kan være af forskellige typer, såsom CEE, IEC lock stik, DK stik med jord osv. og de er designet til at give en sikker og stabil tilslutning.

Apparat kabler er de elektriske ledninger, der er designet til at tilslutte en enhed til en strømkilde ved hjælp af et apparat stik. De kan være af forskellige typer, såsom jordede eller ujordede, og kan have forskellige længder.

Vores apparat kabler fås med sorte IEC lock, CEE og DK stik og dermed perfekte til teater- og koncertmiljøet grundet deres sorte og anonyme design.

Det er vigtigt at sørge for, at man bruger den korrekte type stik og kabel til sin enhed, for at sikre korrekt og sikker tilslutning til strømforsyningen og undgå skader på enheden eller fare for elektrisk stød. 

Apparat kabler med IEC Lock stik

Et apparat kabel med IEC Lock, er en type elektrisk kabel, der er designet til at tilslutte elektriske enheder til en strømforsyning ved hjælp af en IEC-stik konfiguration. Det adskiller sig fra andre IEC kabler ved at have en mekanisme, der gør det muligt at låse kablet fast i IEC stikket, for at forhindre utilsigtet frakobling.

Fordelen ved et IEC Lock kabel er, at det giver ekstra sikkerhed og stabilitet i tilslutningen, især i professionelle sceniske omgivelser, hvor utilsigtet frakobling kan føre til nedbrud og skade på udstyr.

Vælg hvordan priserne skal vises