Forlængerkabler

Forlængerkabler er elektriske kabler, der bruges til at forlænge længden f.eks. en eksisterende ledning, for at give fleksibilitet og rækkevidde til elektrisk udstyr eller enheder. Vi har hos Light Partner en lang række forskellige typer af forlængerkabler som kan bruges til mange forskellige formål. Kablerne bliver samlet og testet på vores eget værksted.

 

Hvilke typer forlængerkabler kan du finde hos Light Partner?

VI har et stort udvalg af forlængerkabel:
- Forlængerkabler med CEE Stik
- Forskellige Powercon stik
- DK eller Schuko forlængerkabel med stikdåser
- Ekstra hårdføre og fleksible DK forlængerkabler 

I vores store sortiment er det også muligt at tilpasse den længde man ønsker sit forlængerkabel i som oftest går fra 0,5 meter til 50 meter.

I hvilke brancher ser man ofte forlængerkabler blive brugt?

Forlængerkabler kan bruges i mange forskellige brancher og industrier. Her er nogle eksempler på brancher, hvor forlængerkabler ofte ses i brug:

-Event & udstilling: Forlængerkabler bruges ofte i event og udstillingsbranchen, for at forlænge strømforsyningen til elektriske enheder, som fx lys, lydudstyr og skærme.
- Udendørs: Forlængerkabler bruges ofte i udendørs brancher som camping, på festivaler og andre udendørsevents til at forlænge strømforsyningen til elektriske enheder
- Foto- og TV studier hvor der f.eks. kan være behov for at have strøm til lysopsætning, foto- og videoudstyr.
- Byggeri: Forlængerkabler bruges ofte i byggebranchen til at forlænge strømforsyningen til værktøj, lys og andre elektriske enheder, der anvendes på byggepladsen.

Vælg hvordan priserne skal vises