Kraftkabler

Kraftkabler også kaldt CEE forlængerkabel kan bruges i en lang række forskellige brancher bl.a. underholdningsindustrien til at forsyne strøm til lyd- og lysudstyr på scenen. 

 

Kraftkabler til mange brancher

Kraftkabler også kaldt CEE forlængerkabel kan bruges i en lang række forskellige brancher bl.a. underholdningsindustrien til at forsyne strøm til lyd- og lysudstyr på scenen. 

De fleste professionelle teater- og koncertarrangører benytter sig af specialiserede kabler, der er designet til at opfylde deres specifikke krav, det kan være i form af større kapacitet, længde på kabler, ampere f.eks. 16A, 32A, 63A og 125A, samt kvaliteten på varen.

Kraftkablerne kan også være udstyret med forskellige stik eller adaptere for at sikre kompatibilitet med forskellige typer produkter.

CEE stik og kraftkabler

Vores kraftkabler er forsynet med CEE stik, de er almindeligt brugt til kraftkabler og bruges til at forsyne elektricitet til elektrisk udstyr, såsom maskiner, værktøj, campingudstyr og andet udstyr, der kræver strøm til drift. CEE stik er kendetegnet ved forskellige farver og er normalt udstyret med en sikkerhedslås, der holder stikket fast i stikkontakten.

Til underholdningsindustrien har vi kraftkabler som er helt sorte med sorte CEE stik, så man sikre de er anonyme som overhovedet muligt så scenen altid er i fokus, men kan også fås med de velkendte røde og blå CEE stik.

Kabler hos Light Partner bliver samlet og testet på vores eget værksted hermed sikres det at kvaliteten på kablet er i orden og leveringstid på kablet kortere.

Hvilket kraftkabel skal jeg bruge?

Valget af kraftkabel afhænger af flere faktorer, herunder:

- Strømkapacitet: Det er vigtigt at vælge et kraftkabel, der har den rigtige kapacitet til at håndtere den elektriske strøm, som det skal bære. For eksempel ville et kraftkabel, der bruges til at forsyne strøm til en værktøjsmaskine, skulle have en højere kapacitet end et kabel, der bruges til at forsyne strøm til en lampe.
- Afstand: Hvis kraftkablet skal bruges til at overføre strøm over en lang afstand, er det vigtigt at vælge et kraftkabel, der er designet til dette formål.
- Miljø: Hvis kraftkablet skal bruges i et vådt eller fugtigt miljø, er det vigtigt at vælge et kraftkabel, der er designet til dette formål, og er beskyttet mod vand eller andre væsker.

Vælg hvordan priserne skal vises