CEE stik

Vi forhandler CEE stik fra PC Electric i mangle forskellige varianter, størrelser og farver. CEE stik er generelt en standardtype stik, der bruges til at tilslutte elektriske enheder til elnet. Der er mange forskellige typer CEE stik, og de kan variere i specifikationer og design alt afhængig af, hvad de skal bruges til, hvilket miljø de skal bruges i samt om man ønske specielle greb, så de lettere kan bruges. Det er vigtigt at sørge for, at det CEE stik, du bruger, er kompatibelt med den enhed, det skal tilsluttes.

Kontakt os gerne, hvis vi ikke lagerfører lige den model, som du ønsker, så sørger vi for hurtig leveringsservice.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 239

Stigende orden
Side

Hvad er et CEE stik og hvad bruges det til?

CEE stik er en type stik, der bruges til at tilslutte elektriske enheder til elnet. Det er ofte brugt til tilslutning af strømdistributions bokse også kendt som PD bokse, lys og lydudstyr, campingvogne, industrimaskiner og meget mere. CEE stik kan have forskellige antal af poler, ampere, farver og størrelser alt afhængig af hvad de skal bruges til.

CEE Stik fås bl.a. som: 

- CEE han og hun stik med låg
- CEE til vægmontering
- CEE Chassis som kan fungere som både vægudtag og vægindtag, kan samtidig fås som skrå flange
- CEE fasetester, strømtester og målestik

Hvordan virker et CEE stik?

Et CEE stik fungerer ved at tilslutte elektriske enheder til elnettet via en række kontakter. Når stikket er tilsluttet til en strømkilde, som f.eks. en strømdistributionsboks, vil strømmen flyde gennem udtagene og til de elektriske enheder, der er tilsluttet stikket.

Hvordan vælger man det rigtige CEE stik?

Der er flere faktorer at tage i betragtning, når man vælger det rigtige CEE stik til en elektrisk enhed.

Først og fremmest skal man sørge for, at stikket passer til den elektriske enhed, det skal tilsluttes. Det betyder, at det skal have det rigtige antal poler, og at det skal være kompatibelt med den elektriske enheds strømtype og spænding.

Det er også vigtigt at tage i betragtning, hvor og hvordan stikket skal bruges. Hvis stikket f.eks. skal bruges udendørs at det har den rigtige IP klassificering f.eks. IP67, samt om det skal bruges i hårde miljøer hvor der er risiko for at stikket kan modtage slag eller risikere at blive tabt. En anden ting man bør vurdere er stikkets farve, f.eks. til koncerter og teatre kan det være praktisk at have sorte CEE stik så de ikke vækker opmærksomhed. 

Vælg hvordan priserne skal vises