Multistik / ILME / harting

Vi har hos Light Partner et stort sortiment af Ilme multistik, med både han og hun stik med og forskellig antal pol. Multistik er ofte designet til at kunne håndtere flere forskellige typer af strømforsyning, signaler eller data i én enhed, og er derfor ofte anvendt i professionelle miljøer, såsom industri, teater og broadcast.

 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 136

Faldende orden
Side

Hvad bruger man multistik fra Ilme til?

Italienske Ilme er kendt for at producere multi-polede stiksystemer af høj kvalitet, som er fuldt kompatibelt med andre producenter som fx Harting. Ilme's produkter er meget anvendte i industrielle sammenhænge, samt i lyd-, lys- og AV-branchen i Danmark. Ilme's produkter kan anvendes til dæmper-systemer, forsyningsstrøm, multi-/remote-/ og split-lydkabler, DMX multikabler og meget mere. 

Light Partner har et stort udvalg af forskellige stiktyper og huse i forskellige størrelser, og har fået lavet de mest anvendte Ilme-huse i sort til brug i lyd-, lys- og AV-branchen.

Robuste og pålidelige multistik

ILMEs multistik er også kendt for deres robusthed og pålidelighed, og er designet til at modstå høje belastninger og sikre en stabil strømforsyning.

Hvad tilbyder Ilme til deres multistik?

For at få det meste ud af dit multistik tilbyder Ilme bl.a. 
- Indsatser
- Mange forskellige varianter huse
- Crimpben
- Aflastninger
- Låg til huse for ekstra beskyttelse

Vælg hvordan priserne skal vises