Powercon stik

Neutriks populære stik i en hårdfør kvalitet til forbrug på op til 20A.
 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 40

Stigende orden
Side

PowerCON er en type af strømstik fra Neutrik, der bruges til at levere strøm til professionelle lyd- og lysudstyr. Det er et kompakt, robust og sikkert stik, der er designet til at modstå høje belastninger og sikre en stabil strømforsyning. PowerCON stikket er også kendt for sin kompatibilitet med andre standardstik, såsom IEC, hvilket gør det nemt at tilslutte forskellige typer udstyr. Der findes flere forskellige typer PowerCON stik, fx PowerCON TRUE1 og PowerCON NAC3FCA, som alle har specifikke egenskaber og anvendelser.

Vi tilbyder også PowerCON chassis stik som er en type af PowerCON stik, der er designet til at blive monteret direkte på en enhed. Det er en praktisk løsning, når man ønsker at tilslutte strøm til udstyr, der skal være fastmonteret eller stationært.

PowerCON chassis stik fås med et låsesystem kaldet "twist lock system" som sikrer, at stikket ikke kan trækkes ud ved et uheld.

PowerCON chassis stik er robuste, pålidelige og sikre, samtidig er det nemt at tilslutte og afmontere sine stik. Der er flere varianter og versioner af PowerCON chassis stik, derfor er det vigtigt at undersøge om det stik man ønsker passer til ens udstyr og behov.

Hvilket slags tilbehør kan man få til PowerCON serien fra Neutrik?

Neutrik, tilbyder en række forskellige typer tilbehør til PowerCON serien. Nogle eksempler på tilbehør til PowerCON serien fra Neutrik kan være:
- Forskellige typer af PowerCON Adaptorer og forlængerled
- Forskellige låg, blindpropper og dust covers til PowerCON stik
- Beskyttelsescovers til PowerCON perfekte til hvis man skal bruge stik i hårde miljøer
- PowerCON chassis stik

 

Vælg hvordan priserne skal vises