Farvefiltre

Du finder her vores udvalg af farvefiltre i mange forskellige typer og modeller primært fra LEE Filters.
 

Farvefiltre til teaterlamper er specielle typer af filtre, der bruges til at ændre farven på lyset, der udsendes af f.eks. teaterlamper. De er normalt fremstillet af et materiale, der kan ændre lysets bølgelængde, så det kan generere en bestemt farve.

Et farvefilter kan bruges til at skabe forskellige stemninger og effekter i teater eller andre sceniske omgivelser. De kan også bruges til at matche farverne i scenerne, eller til at skabe kontrast og interesse i lysdesignet.

Hvilke farvefiltre er de mest almindelige at bruge?

Der findes mange forskellige typer af farvefiltre, her er nogle af de mest almindelige:

- Farvefiltre kan fås i mange forskellige farver f.eks. roserøde, gule og blå farvefiltre, der bruges til at skabe varme eller kølige farver.
- Farvefiltre fås som både ark, i ruller hvis man ønsker en større mængde af den samme farve. Quick rolls som gør det nemt og hurtigt at skære farvefilteret i en fast størrelse samt 1" farvefiltre.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type af farvefilter til ens lampe og anvendelse, for at opnå den ønskede farve og effekt. 

Fordele ved LEE Filters farvefiltre

LEE Filters producerer et bredt udvalg af farvefiltre til lamper, som er tilgængelige i en række forskellige farver.

- LEE Filters har en LEE Filters Prøvebog, som er opdelt i forskellige kategorier, hver kategori har flere farver i sig.
Med en prøvebog har du mulighed for test, så du kan være sikker på at vælge det rigtige farvefilter.

Vælg hvordan priserne skal vises