Racks & Flightcases

Beskyt dit udstyr under transport med Flightcases fra Light Partner. Vi har mange forskellige typer af flightcases fra bl.a. Amptown Cases. Flightcases er perfektetil både opbevaring af f.eks. dine moving lights, lyd og lyspulte, røgmaskiner mm. så de hverken bliver støvede eller beskadiget både når det er opbevaret samt under transport.
 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 269

Faldende orden
Side

Hvilken type flightcase skal jeg vælge?

Valg af flightcase afhænger meget af hvor ofte dit udstyr skal bruges, hvor nemt det skal være at transportere, samt hvor godt beskyttet dit udstyr skal være i flightcasen. Et populært valg er TFN-1200 TRANSflex fra Amptown som er en fleksibel og robust flightcase med mange muligheder for tilpasning samt mange tilkøbsmuligheder som skillerum og bakker.


Hvorfor er køb af flightcases en god ide?

Vi anbefaler altid køb af flightcases til dit udstyr, det sikrer dine produkter en længere levetid, samt minimere du potentielle skader på dit dyre udstyr. Desuden er det også en god ide at opbevare dit udstyr når det ikke bruges i flightcases så du forhindrer både skader på produkterne samt at de ikke bliver støvede.


Hvilke typer flightcases kan vi tilbyde?

- Flightcase med hjul
- Flightcase med hjul og bremse så det står sikkert under transport
- Flightcases til lys- og lydudstyr
- Flightcases til effekter som røgmaskiner eller konfettimaskiner
- Universal Flightcases i flere størrelser med skillerum og bakker
- Tilbehør til flightcases f.eks. skillerum, bakker, flightcase PAL label, kits og label Tusch

Vælg hvordan priserne skal vises