Flightcases & tilbehør

Flightcases er typisk brugt i en række forskellige sammenhænge, hvor udstyr skal transporteres og opbevares sikkert lager. Vi har et stort udvalg af flightcases og tilbehør.

 
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 32

Faldende orden
Side

Hvilken type flightcase skal jeg vælge?

Valg af flightcase afhænger meget af hvor ofte dit udstyr skal bruges, hvor nemt det skal være at transportere, samt hvor godt beskyttet dit udstyr skal være i flightcasen. Et populært valg er TFN-1200 TRANSflex fra Amptown som er en fleksibel og robust flightcase i god kvalitet med mange muligheder for tilpasning samt mange tilkøbsmuligheder som skillerum og bakker. Flightcases kan ofte være en bestillingsvare hvis man ønsker en brugertilpasset design derfor kan leveringstid godt være forskellig alt afhængig af om man skal have en brugertilpasset eller en standard flightcase variere meget alt afhængig af type.

Hvorfor er køb af flightcases en god ide?

Vi anbefaler altid køb af flightcases til dit udstyr som fungerer som en god transportkasse eller til opbevaring på lager, det sikrer dine produkter en længere levetid, samt minimere du potentielle skader på dit dyre udstyr. Desuden er det også en god ide at opbevare dit udstyr når det ikke bruges i flightcases så du forhindrer både skader på produkterne samt at de ikke bliver støvede.

Hvilke typer flightcases kan vi tilbyde?

- Flightcase med hjul og bremse så det står sikkert under transport
- Flightcases til lys- og lydudstyr i høj kvalitet
- Flightcases til effekter som røgmaskiner eller konfettimaskiner
- Universal Flightcases i flere størrelser med skillerum og bakker
- Tilbehør til flightcases f.eks. skillerum, bakker, flightcase PAL label, kits og label Tusch

Hvilken slags tilbehør kan man få til sin case?

Der er flere typer tilbehør, der kan bruges sammen med flightcases for at tilpasse og forbedre deres funktionalitet:

- Hjul: Disse kan tilføjes i bunden af sin flightcase for at gøre det lettere at flytte rundt.
- Udtrækkelige håndtag medfølger oftest til flightcases, som gør det lettere at bære sin flightcase.
- Rumopdelere / skillerum: Disse kan bruges til at organisere og adskille forskellige typer udstyr inde i så det f.eks ikke bliver rodet sammen, når du er på landevejen.
- Bakker / Kasser: Disse kan føjes til flightcase for opbevaring af udstyr i flere lag, så det holdes sikkert og let tilgængeligt.
- Amptown Flexracks, kan i mange tilfælde indsættes i en flightcase hvis målene passer, dermed har du mulighed for hurtigt at flytte rundt på udstyr som er monteret i et Flexrack.

 

Vælg hvordan priserne skal vises