Tape

Stort udvalg af tape i mange forskellige materialer, farver og med flere funktioner. Uanset om du leder efter skridsikkert tape, markeringstape eller dobbeltklæbende tape finder du det hele her i udvalget. Vi tilbyder også gaffatape i flere varianter, som kan bruges til mange formål. Tape er et særdeles praktisk redskab, der både kan bruges som trappe tape, pakketape eller opmærkning. Det er væsentligt at overveje, hvilken funktion dit tape skal leve op til, så du kan finde den variant, der bedst kan dække dit behov.
 
Side

Gaffatape 

Vi har et stort udvalg af tape, i mange forskellige varianter og til flere forskellige formål. Gaffatape er en særdeles holdbar og meget stærk tape variant, der kan bruges til et hav af forskellige formål. I kategorien med gaffatape, er der både den klassiske gaffa, og gaffatape i farver og forskellige bredder. 


Skridsikkert tape

Skridsikkert tape kan bruges til mange formål, og er et specielt godt som trappe tape. Med skridsikker tape til trappe er du sikret et godt fodfæste, og er trappen udført i særligt glatte materiale, kan du mindske risikoen for at glide. 

Skridsikkert tape kommer i flere farver heriblandt sort, gul/sort og klar. Skridsikker tape der er transparent, er ganske diskret og er god til de steder, hvor du gerne vil undgå at tapen bliver set. 


Dobbeltklæbende tape 

På siden findes også et udvalg af dobbeltklæbende tape, som alle har en høj klæbeevne og er i særdeles god kvalitet. Dobbelt tape kan bruges i mange situationer, og er god som monteringstape. 

Du vil finde dobbeltsidet tape i flere størrelser og farver. Den selvklæbende tape egner sig godt til fastgørelse af tæpper, hvor visse modeller kommer med to forskellige klæbetyper på hver side. 


Tape i flere materialer og til alle situationer

Tape kan være udført i forskellige materialer og farver. Hver især er de forskellige typer tape velegnet i forskellige situationer. Tape i PVC er velegnet til opmærkning, og PVC tape kendes også som elektrikertape, fordi kan bruges til bundtning af kabler. 

Silikone tape er den perfekte reparationstape, mens metalisseret tape er godt til dampspærrer. 

Skal din tape bruges steder med høje temperaturer, er varmebestandig tape det rette valg, da det kan tåle temperaturer helt op mod 180 grader. 

På siden finder du også klar pakketape, til hurtig lukning af flyttekasser og pakker, samt dansevinyl tape, der er fremstillet til samle dansevinyl sikkert. 

Tape kan findes i flere farver, så du enten kan skjule den bedst muligt ved at vælge en gennemsigtig eller hvid tape, eller gøre den meget synlig med iøjnefaldende farver. 


Markeringstape

Flere tape typer kan bruges som markeringstape. Fælles er at det er farvet tape, så det er let at identificere en markering. 

Skrivetape og papirtape har flere funktioner, og en af dem er at det er velegnet til markering. Det samme gør sig gældende med selvlysende tape, som har den unikke egenskab at det kan ses i mørke. 

På siden finder du også kategorier som afspærringsbånd og opmærkningstape, der er designet til opmærkning af kabler, og som afspærring af et område. 

Vælg hvordan priserne skal vises