Gaffatape

Stort udvalg af gaffa i et væld af farver og størrelser. Gaffatape kan bruges til ufatteligt mange formål. Her på siden findes der både en klassiske grå, sort og hvid gaffatape, og et kæmpe udvalg af farvet gaffatape, der egner sig godt til markering. Du finder også en diskret klar gaffatape, til de små reparationer, der helst ikke skal ses. En kraftig gaffatape er god at ligge inde med både til privat og professionelt brug. En lille rulle er god at have i værktøjskassen, mens de større varianter kan være særligt gode til scene markering.
 
Side

Stort udvalg af gaffatape hos Light Partner

Gaffatape er en ekstremt praktisk og holdbar tape type, der kan bruges i et utal af forskellige situationer. Gaffa kommer i mange forskellige farver og undertyper, og vi tilbyder meget mere end den klassiske sølv gaffatape, som de fleste kender. 

En stærk gaffatape er et brugbart redskab, som er virkelig godt at ligge inde med - det er både gældende til privat og erhvervs brug. I udvalget er der mange kategorier af den populære tape, og du kan derfor finde lige netop den variant du leder efter. 

Gå på opdagelse og køb dit gaffatape hos os. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. 

Farvet gaffatape 

På siden finder du gaffatape i mange farver, og udvalget spænder helt fra en almindelig sort gaffatape til en blå gaffatape. 

Farvet gaffatape er brugbar i situationer, hvor du ønsker at tapen skal matche den overflade den klæber på, men kan også bruges hvis den helt modsatte effekt ønskes. 

Eksempelvis kan farvet gaffatape bruges som sorteringssystem, hvor en rød gaffatape har en betydning, og en grøn gaffatape har en anden. 

En gul gaffatape kan også bruges som markering, hvor den vil stå i stor kontrast til et neutralt gulv eller på kufferter, ledninger mm. 

På siden findes der også pakker med selvlysende gaffatape, som er yderst velegnet, hvis tapen stadig skal kunne ses selv under meget lidt lys. Det kan eksempelvis være til scene markering, men den vil også være brugbar til markering af ledninger på mørkere områder, eller til finurlig dekoration i hjemmet. 

Gaffatape til flere formål

Gaffa tape er som nævnt brugbar til mange formål. En klar eller hvid gaffatape har den store fordel, at de er diskrete og dermed ikke ses så let. En transparent gaffatape vil derfor være egnet til de små midlertidige reparationer, og er en lige så kraftig gaffatape, som den almindelige variant. 

Gaffatape kommer desuden i flere størrelser. En bred gaffatape kan bruges til lapning på større overflader, mens en smal gaffatape er praktisk på små steder, hvor pladsen er trang og let at have med i værktøjskassen. 

Bruges gaffatapen rigtigt - dvs. Er overfladen ren og tør inden påsætning, vil visse varianter endda være resistent overfor vand, og kan derfor også bruges udendørs. Hvor kan man købe gaffatape?

Gaffatape kan købes i mange butikker som f.eks. musikbutikker, håndværkerbutikker eller nogle udvalgte dagligvarebutikker. Det er også muligt at købe online f.eks. her hos Light Partner, hvor vi har et kæmpe udvalg til alle brug i alle tænkelige farver.

Hvordan fjerner man gaffatape?

Først skal du forsøge at fjerne så meget som du kan og f.eks. bruge dine negle, en glasskraber en kniv eller lignende. Vær meget obs på ikke at komme til at ødelægge overfloden, som gaffatapen har siddet på. Er tapen ikke fjernet helt endnu, kan du med en fugtig klud forsøge at blødgøre resterne, så de nemmere kan pilles af. Er der fortsat rester med gaffatape, kan den resterende del fjernes med f.eks. rensebenzin, lampeolie eller noget lugtfri petroleum. Vil du ikke bruge sidstnævnte, kan du forsøge at varme resterne op med en føntørrer for derefter at se om det sidste kan skrabes væk med en spartel eller lignende.

Hvem opfandt gaffatape?

Vi kan alle takke opfinderen Ross Lowell for denne fantastiske opfindelse. Ross Lowell opfandt gaffatape helt tilbage i 1959 og i mange brancher og utallige situationer har gaffatape efterfølgende været et uundværligt produkt. Lowell kom på idéen med gaffatape, da han havde et job, hvor han skulle bruge noget der kunne klæbe og samtidig være modstandsdygtig overfor varme, mens det samtidig var meget stærkt. Egentlig kaldte man dengang gaffatape for "gaffertape", da ordet kom fra "en gaffer" som er en person på et filmset som er ansvarlig for opstilling af lamper.

Vælg hvordan priserne skal vises