Gaffatape

Stort udvalg af gaffa i et væld af farver og størrelser. Gaffatape kan bruges til ufatteligt mange formål. Her på siden findes der både en klassiske grå, sort og hvid gaffatape, og et kæmpe udvalg af farvet gaffatape, der egner sig godt til markering. Du finder også en diskret klar gaffatape, til de små reparationer, der helst ikke skal ses. En kraftig gaffatape er god at ligge inde med både til privat og professionelt brug. En lille rulle er god at have i værktøjskassen, mens de større varianter kan være særligt gode til scene markering.
 

Stort udvalg af gaffatape hos Light Partner

Gaffatape er en ekstremt praktisk og holdbar tape type, der kan bruges i et utal af forskellige situationer. Gaffa kommer i mange forskellige farver og undertyper, og vi tilbyder meget mere end den klassiske sølv gaffatape, som de fleste kender. 

En stærk gaffatape er et brugbart redskab, som er virkelig godt at ligge inde med - det er både gældende til privat og erhvervs brug. I udvalget er der mange kategorier af den populære tape, og du kan derfor finde lige netop den variant du leder efter. 

Gå på opdagelse og køb dit gaffatape hos os. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. 

Farvet gaffatape 

På siden finder du gaffatape i mange farver, og udvalget spænder helt fra en almindelig sort gaffatape til en blå gaffatape. 

Farvet gaffatape er brugbar i situationer, hvor du ønsker at tapen skal matche den overflade den klæber på, men kan også bruges hvis den helt modsatte effekt ønskes. 

Eksempelvis kan farvet gaffatape bruges som sorteringssystem, hvor en rød gaffatape har en betydning, og en grøn gaffatape har en anden. 

En gul gaffatape kan også bruges som markering, hvor den vil stå i stor kontrast til et neutralt gulv eller på kufferter, ledninger mm. 

På siden findes der også pakker med selvlysende gaffatape, som er yderst velegnet, hvis tapen stadig skal kunne ses selv under meget lidt lys. Det kan eksempelvis være til scene markering, men den vil også være brugbar til markering af ledninger på mørkere områder, eller til finurlig dekoration i hjemmet. 

Gaffatape til flere formål

Gaffa tape er som nævnt brugbar til mange formål. En klar eller hvid gaffatape har den store fordel, at de er diskrete og dermed ikke ses så let. En transparent gaffatape vil derfor være egnet til de små midlertidige reparationer, og er en lige så kraftig gaffatape, som den almindelige variant. 

Gaffatape kommer desuden i flere størrelser. En bred gaffatape kan bruges til lapning på større overflader, mens en smal gaffatape er praktisk på små steder, hvor pladsen er trang og let at have med i værktøjskassen. 

Bruges gaffatapen rigtigt - dvs. Er overfladen ren og tør inden påsætning, vil visse varianter endda være resistent overfor vand, og kan derfor også bruges udendørs. 

Vælg hvordan priserne skal vises