Mat gaffatape

I denne kategori kan du finde mat gaffatape i sort, sølv og hvid. Fordelen ved en mat gaffatape er, at den ikke reflekterer lyset, hvilket gør den oplagt til scene- og teater brug. Tapen er desuden meget stærk og holdbar.

MagTape Xtra er en populær tape, som er lavet til professionelt brug. MagTapen er især god på grund af sin lave reflektionsratio på kun 1,9 %, så den egner sig perfekt til scene- og teater. MagTapes efterlader ingen limrester på overfladen, og den er hurtig og nem at rive over. Almindelige gaffatapes kan ofte tilbagekaste lyset, som gør tapen meget tydelig - Derfor er MagTape Xtra god til TV, film, foto og scenebrug.  

 
Pris
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden

Fordele ved mat gaffatape?

Der er flere fordele ved at bruge mat gaffatape i stedet for blank gaffatape:

Mindre reflekterende: Mat gaffatape er mindre reflekterende end blank gaffatape, hvilket gør det mere diskret og mindre forstyrrende i visse situationer, som for eksempel filmoptagelser eller fotografering.

Bedre grip: Mat gaffatape har ofte en bedre grip, hvilket gør det lettere at arbejde med og sikrere at anvende, især når man skal sikre eller holde ting på plads.

Bedre til at skjule reparationer: Mat gaffatape er bedre til at skjule reparationer og skader, da den ikke har den samme reflekterende overflade som blank gaffatape.

Hvilke farver kan man få mat gaffatape i?

Mat gaffatape kan fås i flere forskellige farver, herunder sort, miljøvenlig sort gaffatape, hvid, grå / sølv og i en klar farve. Samt kan flere af farverne fås i forskellige længder og breder.

Den sorte gaffatape i mat er især populær i blandt film/TV folk og fotografer da den velegnet til at placere på reflekterende objekter og man undgår dermed utilsigtet reflektion i sine optagelser/fotografering. 

Vælg hvordan priserne skal vises