Selvlysende tape

Selvlysende / Photoluminescent tape som lader op så længe der er lys tændt, og lyser derefter i mørke i en grønlig farve. Tapen absoberer og lagrer lys fra enhver aktiv lyskilde (Naturligt lys, lysstofrør, tungsten, halogen osv.) Tapen kan "genoplades" ubegrænset gennem sin levetid, og passer derfor godt til langsigtede løsninger. Den egner sig perfekt til afmærkning af trapper, dekorationer eller scenekanter.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden

Selvlysende tape er en type tape, der er designet til at give synlighed i mørke eller dårligt oplyste områder. Det er typisk lavet af et fluorescerende materiale, der kan opsamle og udsende lys, som giver tape en lysegrøn glød i mørke.

Hvad kan man anvende selvlysende tape til?

- Sikkerhed: Selvlysende tape kan anvendes til at markere farlige eller følsomme områder, som f.eks. trappetrin eller brandudgange, for at øge synligheden og sikkerheden i mørke eller dårligt oplyste områder.
- Selvlysende tape kan bruges til at markere skabe, skuffer, trapper, i lokaler eller i en biograf, så det er nemt at finde og navigere i mørke.

Dette er kun nogle få eksempler, der findes mange andre anvendelsesmuligheder for selvlysende tape, det er kun ens fantasi der sætter grænser.

Skal selvlysende tape "oplades"?

Selvlysende tape absorberer sollys eller anden kunstig belysning og derefter udsender et selvlysende skær i mørke. Så selvlysende tape skal oplades ved at blive udsat for sollys eller anden kunstig belysning før det kan lyse i mørke.

Når tape er "opladt", vil det fortsætte med at udsende lys i mørke i en vis periode det kan typisk lyse i op til 8 timer, afhængigt af kvaliteten af det kvaliteten på tapen og den mængde belysning, det blev opladt med.

Efter en tid vil det miste sin evne til at lyse i mørke, og det skal oplades igen ved at blive udsat for sollys eller anden kunstig belysning. Tapen kan "genoplades" ubegrænset igennem sin levetid og er derfor en god langsigtet løsning.

Vælg hvordan priserne skal vises