Skridsikker tape

Vi har skridsikker tape til alle opgaver. Vores skridsikre tape er i en kraftig kvalitet, som også kan bruges udendørs, da den har en rigtig god vandbestandighed.

Vores antislip tape er en af de højeste kvaliteter på markedet og kan bruges til mange områder, fx på trapper, både, fliser eller andre steder hvor du har brug for et skridsikkert underlag.

Den findes i 3 forskellige farver: Sort, Klar (Transparent) og Gul/Sort. Derudover fås den i en Aqua safe model, som er velegnet til vådrum og andre våde miljøer, eksempelvis svømmehaller, badeværrelser, dykkerklubber, bruserum mv.

Alle vores skridsikre tape har 18 meter på rullen.
Bemærk at tapen er meget grovkornet.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden

Skridsikker tape er en type af tape, der er designet til at forhindre skrid eller fald på glatte overflader på f.eks. trapper. Det er typisk lavet af et skridsikkert materiale, som kan være gummi, plast eller sandpapiragtigt materiale.

Skridsikker tape kan anvendes i mange forskellige miljøer, herunder industrielle faciliteter, offentlige bygninger, teatre, museer, skoler, hospitaler og sportsfaciliteter. Det kan også anvendes udendørs, for eksempel på trapper og gangbroer, og kan hjælpe med at forhindre skader. Skridsikker tape kan være selvklæbende og let at installere, det er ofte tilgængeligt i flere farver og mønstre for at matche omgivelserne eller efter ønske.

Vælg hvordan priserne skal vises