Kurser, messer og events

Vores kurser er både for nybegyndere og erfarne fagfolk, der ønsker at udforske det nyeste inden for lys- og lydbranchen eller blot har behov for at få genopfrisket hukommelsen.

Nedenfor finder du en oversigt over vores kurser og events, samt hvilke messer, du kan møde os på.

DECEMBER 2023


JANUAR 2024


FEBRUAR 2024


APRIL 2024


Kurser vi tilbyder

Er du passioneret inden for lys- og lydverdenen og ønsker at dygtiggøre dig inden for teknologier og produkter? Vi sørger for, at du kommer hjem med den nyeste viden, så du er godt klædt på til dit næste job. Vi opdaterer løbende oversigten med nye kursusdatoer.

ChamSys MagicQ
Dygtiggør dig inden for ChamSys MagicQ - et moderne lysstyringssystem. Vores kursus giver dig hands-on erfaring og dybdegående viden om ChamSys MagicQ, så du kan mestre kunsten at skabe en enestående belysningsoplevelse. Vi afholder løbende både basic og advanced kurser.

Avolites Academy
Bliv ekspert i lysstyring med Avolites Academy. Vores kurser dækker alt fra grundlæggende til avancerede teknikker inden for lysstyring, så du kan udnytte Avolites' innovative løsninger til fulde.

Astera Academy
Opdag kreativ belysning med Astera Academy. Lær at udnytte Astera's avancerede trådløse LED-teknologi og skab unikke og spektakulære lysdesigns.

Allen & Heath dLive, SQ og Avantis
Dygtiggør dig inden for lyd og mixing med vores kurser, der fokuserer på Allen & Heath's dLive, SQ og Avantis mixere. Få hands-on træning og forbedr lydoplevelsen for dit publikum.

DMX og Netværkskursus
Vores specialiserede kursus inden for DMX og netværk, giver dig de nødvendige færdigheder til at håndtere simple og komplekse opsætninger med DMX og netværk.

Basis Lyskendskab
Er du ny inden for lysverdenen eller blot har behov for at få genopfrisket din viden? Så er vores grundlæggende lyskendskabskursus lige noget for dig. Kurset giver dig en solid introduktion, så du kan begynde din rejse inden for lys.

Spændende Workshops
Robe's RoboSpot System
Deltag i vores workshops og udforsk bl.a. lysstyring med Robe's RoboSpot System. Få praktisk erfaring og lær at maksimere brugen af systemet.

Film/TV Events
Vores workshops inden for Film- og TV giver dig indblik i, hvordan lys spiller afgørende roller i skabelsen af en visuel oplevelse på skærmen. Få ekspertrådgivning og hands-on træning inden for en række af vores populære brands indenfor Film/TV.

Allen & HeathAllen & Heath

dLive Basic kursus

22. november

ChamSys Advanced - 6. oktoberChamSys Advanced - 6. oktober

ChamSys Advanced

16. november

SQ Basic Kursus

9. november - Fuldt booket

Basis DMX og netværk

13. november

Avolites Academy level 1

14-15. november

Allen & HeathAllen & Heath

dLive Basic kursus

1. november

ChamSys Basic - 19. oktoberChamSys Basic - 19. oktober

ChamSys Basic MagicQ

4. oktober - Fuldt booket

Avolites - 14. septemberAvolites - 14. september

Avolites - 15. februar

ChamSys Basic - 19. oktoberChamSys Basic - 19. oktober

ChamSys Film/TV

29. august

Avolites Academy level 2

13-14. juni

Basis lyskendskab

ChamSys Advanced - 6. oktoberChamSys Advanced - 6. oktober

Robe Theatre Workshop 25. februar

Avolites Academy level 1

9-10. maj

NEP Studierne
Vermundsgade 40D Studie 2

10. juni

Allen & HeathAllen & Heath

SQ Basic 12. april

Fuldt booket

Online Sessions

Vil du også vide mere om de sidste nye produkter inden for lys og lyd? Så er Light Partners online sessions, hvad du har brug for. Vi sørger for at du får den nyeste viden. Vi afholder jævnligt forskellige online sessions hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til både nuværende og nye produkter. Vælg hvilken online session, du ønsker at deltage på. Nye datoer for online sessions opdateres løbende.

Robe - 20. septemberRobe - 20. september

Robe

Robe RoboSpotRobe RoboSpot

SQ Workshop 3-4. maj

Portalen Greve

MCH Herning

AsteraAstera

Astera

Vælg hvordan priserne skal vises