Cycloramalamper

Cycloramalamper er oplagt til brug som wall wash i arkitektonisk belysning eller på facader. Wall washing er en metode til at belyse en væg eller en stor flade, hvor lyset er rettet op ad væggen for at skabe en ensartet belysning og fremhæve arkitektoniske detaljer. RGBW Cycloramalamper kan give en speciel effekt da man selv kan indstillefarven på lampen, det skaber ekstra opmærksomhed og blikfang hvis man f.eks. ønsker dette på et særligt event. Cycloramalamper kan også bruges i forbindelse med kunstinstallationer og scenografi for at skabe visuelle effekter.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

4 varer

Stigende orden

Cycloramalamper med RGBW

Cycloramalamper kan også fås i RGBW, hvilket betyder at de har fire farvet LED'er (rød, grøn, blå og hvid) indbygget i lampen. Det giver mulighed for at skifte farver og skræddersy belysningen til specifikke formål og krav. RGBW-cycloramalamper kan også bruges til at skabe farveændringer i belysningen, hvilket kan være effektfuldt i kunstinstallationer, scenografi og arkitektonisk belysning.

Brugen af hvid LED i RGBW-cycloramalamper giver også muligheden for at opnå højere lysstyrke og lavere energiforbrug sammenlignet med traditionelle belysningskilder.

Sammensætningen af RGBW-farverne giver også flere muligheder for farvetemperaturen i belysningen, hvilket kan ændre rummets stemning og atmosfære. 

Hvor kan man ellers anvende cycloramalamper?

Cycloramalamper med LED-lys kan bruges i en række forskellige sammenhænge, lige fra teater og filmoptagelser, da det på nogle cycloramalamper er muligt at regulere PWM (pulse width modulation) dæmpningens frekvens fra 245 til 1205Hz. På denne måde kan man undgå flicker på optagelserne.

 

 

Vælg hvordan priserne skal vises