Retro lamper

Vi har et stort udvalg af retrolamper til underholdningsindustrien. Retrolamperne er LED men mange af vores lamper har tungsten emulatorer som kan efterligne det gamle og velkendte halogen look. Retrolamperne fra Portman Lights er de perfekte eye candy lamper og giver et væld af forskellige muligheder og kan oftest bygges sammen til større og mindre lysdesigns. Lamperne kan styres via DMX og kan med et tilkøbsmodul styres via trådløs W-DMX.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden

Portman Lights er en kendt producent af retro lamper, der tilbyder en række stilfulde og moderne lamper med et vintage touch.

Retro lamper fra Portman Lights er kendetegnet ved deres tidsløse design og smukke udseende. De er lavet af høj kvalitets materialer, og er udstyret med de nyeste LED-teknologier for at opnå en energieffektiv belysning med høj farvekvalitet.

Portman Lights retro lamper er velegnede til en lang række anvendelser, herunder scener, tv-shows, teatre og andre live events. Deres smukke design og høje kvalitet gør dem til et oplagt valg for dem, der ønsker at tilføje en retro-inspireret touch til deres lysdesign, lamperne har en række features bl.a. tungsten emulator, hvilket får lyset til at ligne velkendte retro halogenbelysning, mange af lamperne er også udstyret med RGBW glow som skaber en unik dybde i lyset. Deres varierede stil og design, samt mulighed for skalere, skabe mønstre og figurer ved at sammensætte flere lamper gør dem til et populært valg til både tournébrug og til større og mindre scener.

Vælg hvordan priserne skal vises