Nedgravningsspot

Indendørs og udendørs nedgravningsspot 

Nedgravningsspots er en fantastisk måde at lyse alt fra facader, skilte og træer op på en diskret og elegant måde. Vores udvalg består af en lang række forskellige indendørs og udendørs nedgravningsspot, som kan bruges til et utal af forskellige formål. Nedgravningsspot vil give en dekorativ og stemningsfyldt belysning, og her på siden finder du et stort udvalg af moderne designs, som alle er fremstillet i høj kvalitet. 

Vores udendørs spot til nedgravning har forskellige funktioner og tekniske detaljer, og der er derfor gode chancer for, at du finder den helt perfekte model. Fælles for alle modeller er at de fremstillet i robuste materialer som aluminium og rustfrit stål, der sikrer en lang og optimal levetid. Det gør dem velegnet som spot i fliser og til anden nedgravning, da de kan modstå et meget højt tryk. 

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 82

Faldende orden
Side

Kipbar nedgravningsspot til terrasse og indkørsel 

Udover at havelamper til nedgravning giver en dejlig belysning, er de også perfekte til at oplyse detaljer som et gammelt træ, en flot facade eller en lille dam. Nedgravningsspot til terrasse kan desuden bruges som markering af terrassens kanter eller til oplysning af en sti. Ligeledes er det også oplagt at bruge nedgravningsspot i indkørslen og det fine lys vil bidrage til en mere imødekommende stemning i den mørke tid. 

Ønsker du at oplyse noget helt bestemt, kan det være en fordel at se efter et nedgravningsspot med kipbar funktion, så selve lyskilden kan vippes uafhængigt af underlaget og lyse præcis det element op du ønsker. 


LED nedgravningsspot i mange varianter 

Vores nedgravningsspot i LED kommer i mange forskellige modeller og varianter. På siden findes både nedgravningsspot i firkantet og rund model, forskellige størrelser af spots og et stort udvalg af farvetemperaturer og lysstyrker. Vi tilbyder også LED nedgravningspot, der kan skifte farve. Disse nedgravningsspots er perfekte til at sætte en festlig stemning eller som effekt- eller arkitektonisk belysning. 

Er du i tvivl om hvilket nedgravningsspot du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi gør opmærksom på, at vores nedgravningsspot kun er til professionelt brug, og derfor ikke sælges til private. 

 

Vælg hvordan priserne skal vises