Skinner

Strømskinner til professionelt og privat brug

En el skinne, som også kaldes en strømskinne eller lampeskinne, er en utrolig fleksibel løsning, hvis du skal opsætte flere lamper i forlængelse af hinanden. En el skinne til lamper, fungerer meget basalt ved at den monteres i loftet, og herefter påsættes lamperne direkte i skinnen.

 
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden

Uanset om du handler med private eller erhvervsmæssige hensigter, er strømskinner en enormt brugbar og fleksibel løsning. Det vil muligvis tage lidt længere tid at opsætte lamperne første gang, men til gengæld vil du fremover have ekstremt nemt ved at flytte på lamperne som du har lyst til. 

 

Når man på normalvis sætter pendler op, er de forholdvist låst i deres position og det kræver både flere huller i loftet og en god potion tålmodighed at flytte på dem. De udfordringer undgår du nemt ved at bruge en strømskinne. Uanset om du er nødt til at flytte eller forlænge bordet for at få plads til gæster, eller har en butik hvor lyset indimellem skal ændres, er det enormt praktisk med en el skinne til loft. Her kan du nemlig frit flytte rundt på pendlerne og placere dem et nyt sted i din strømskinne. Desuden undgår du lednings rod og en masse forskellige loftrosetter. Strømskinnen har et diskret look og fokus vil være på de smukke lamper. 


Global strømskinne

Her på siden kan du finde strømskinner fra Global, som er i høj kvalitet og indeholder praktiske funktioner. Global er Europas største producent af strømskinner, og de bruges i alt lige fra varehuse, kontorer og på museer til modeshows og messer verden over. En Global strømskinne er hurtig og nem at installere, og kan integreres på et utal af måder. Du kan både finde en el skinne i hvid og sort, så den matcher farven på loftet bedst muligt. Mangler du en god skinne til lamper i høj kvalitet, er Global et optimalt valg. 


Fleksibelt skinnesystem til lamper

Du kan finde strømskinne i 1, 2 og 3 meter, så du kan sammensætte præcis de skinnesystemer du har behov for. Er der ikke en længde i udvalget der matcher dit behov, kan strømskinnen naturligvis afkortes og forlænges, så den passer perfekt. Desuden kan du med et et bukkeværktøj tilpasse lederen i strømskinnen. 

 

Hvis en strømskinne til lamper er den helt rigtige løsning til dit behov, bør du også tage et kig i vores udvalg af tilbehør, hvor du blandt andet finder lampeadaptere, som er nødvendig for at du kan installere lamperne. Der er også en masse andet brugbart tilbehør som T-stykke, afgangsstykke og samlestykker. 

 

Har du spørgsmål til vores strømskinner, eller har brug for andet hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 

Ofte stillede spørgsmål om strømskinner

Hvordan fungerer en strømskinne?

En strømskinne fungerer ved, at den skrues op i loftet og ledningen tilsluttes (præcis som du ville gøre, hvis du skulle hænge en loftlampe op). Herefter monteres lampeadapterne for enden af ledningen på lamperne og de sættes op i skinnen. Ønsker du senere at flytte på lampernes position i skinnen, gøres det nemt ved at klikke adapteren ud og placere den et nyt sted. 

 

Kan man afkorte en strømskinne?

Hos os finder du strømskinner på 1, 2 og 3 meter. Strømskinnen kan dog nemt afkortes så den passer perfekt i længden. Det gøres simpelt med en nedstryger, som har den fordel at den ikke bliver varm under brug. Varmen kan risikere at ødelægge skinnen, så det er vigtigt at du bruger det rigtige værktøj. Undgå derfor at bruge f.eks. en vinkelsliber.

 

Hvad er forskel på 1 faset og 3 faset lysskinner?

Der er forskel på strømskinner og du vil måske støde på varianter med 1 faset og 3 fasetter. Forskellen på de to varianter er, at en strømskinne med 1 faset er mindre, men du kan kun tænde og slukke for alle lamper samtidigt. På en 3 faset strømskinne har du mulighed for at splitte den strømførende ledning op, så du kan tænde, dæmpe eller slukke lamperne individuelt, hvilket kan være en stor fordel, hvis de bruges i et større skinnesystem i en butik el. lignende. 

 

Vælg hvordan priserne skal vises