Industriel belysning

HALOTHERM kortbølgede, infrarøde halogenlyskilder (IR A) har wolfram glødetråd indelukket i et kvartsrør. Fordelen herved er, at kvarts er højtransparent for infrarød stråling. Det betyder, at den termiske udgang udsendes inden for det kortbølgede infrarøde område med minimalt tab.
Desuden indeholder fyldgassen i kvartsbeholderen halogentilsætningsstoffer, som forhindrer pæren i at sværte og sikrer lang levetid. HALOTHERM lyskilderne kan installeres i maskinanlæg og produktionsfaciliteter. De fylder meget lidt og er nemme at servicere. De er kendt for deres korte responstid, nøjagtige justering og høje effektivitet.

OSRAM HXP kortbuekviksølvdamplamper er gasudledningslamper, hvor afladningsbuen brænder i en atmosfære bestående af kviksølvdampe ved højt tryk. OSRAM tilbyder et udvalg af kortbuelamper med udgange mellem 120 W og 200 W, forsynet med reflektor.

OSRAM tilbyder et stort udvalg af lyskilder til effektiv sterilisering inden for forskellige anvendelsesområder. Lyskilderne kan fås i forskellige former og størrelser og yder den perfekte lysintensitet til stort set alle applikationer. Lavtrykskviksølvdamplamper generer kortbølget UV-stråling på 254 nanometer (nm). HNS Puritec-lyskilderne fra OSRAM har en imponerende kvalitet, indeholder en minimal mængde kviksølv og har lang levetid. Det specielle bløde glas absorberer 185 meterlinjen for kviksølv og hæmmer ozondannelsen. På denne måde sikres miljøvenlig sterilisering.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 73

Faldende orden
Side
Vælg hvordan priserne skal vises