Moving Lights

Moving Lights er en utrolig fleksibel form for belysning, der er især er velegnet til koncerter, som scenelys til teater og diskoteker. Som navnet antyder, er Moving Lights lys der kan dreje, ikke bare på én, men på hele to akser. Den kan derfor dække store områder.

 

Med Moving Light lys kan du nemt sætte præcis det set-up du har brug for, og de roterbare hovede gør at lyskilden kan drejes præcis derhen hvor det ønskes. Med et Moving Head kan du skifte alt fra farve, retning og lyseffekter på utrolig kort tid. Udover til professionelt brug, er Moving Heads også brugbar til større private sociale arrangementer.

 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 34

Faldende orden
Side

DMX Moving Lights

Vores udvalg af Moving Head har en høj lyskvalitet og rummer en masse smarte funktioner, der gør dem utrolig alsidig. I udvalget finder du blandt andet DMX Moving Lights, som er oplagt til større set-ups, hvor du trådløst kan opsætte og navigere i et utal af muligheder. Mange af vores Moving Heads har også indbyggede programmer, som vil give et fantastisk lysshow. Den store fordel ved Moving Heads, er at du ikke behøver udskifte dit lysudstyr, da det nemt kan omprogrammeres til et nyt sceneshow med helt andre betingelser.

 

Moving Heads i mange varianter

Vores sortiment byder på mange modeller af Moving Lights i forskellige prisklasser med hver deres funktioner. Derfor findes der også Moving Lights til mange forskellige behov, og uanset om det er et mindre eller større set-up, er der gode chancer for du finder den perfekte variant hos os. Alle vores Moving Head er med LED, som rummer mange fordele. LED kilden afgiver næsten ingen varme, den har lang holdbarhed og bruger også langt mindre strøm end alternativerne.

 

Er du i tvivl om hvilke Moving Heads du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning, så du får den bedst mulige løsning.

Vælg hvordan priserne skal vises