Profil & Spots

Moving Lights også kendt som Moving Heads med profil og spots er en type bevægelig lampe, der anvendes til at skabe dynamiske lysmønstre og effekter.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden

Moving Light profiler er udstyret med LED kilde, der kan fokusere lyset på en bestemt overflade, person eller objekt. Moving Lights med profil eller spot kan fungere både som en fastmonteret lampe som skal stå fast på f.eks. et teater eller som transportabel lampe i flightcases som skal bruges på forskellige produktioner eller events. Moving Lights kan generere en bred vifte af farver og effekter, herunder gobos, zoom og dæmpning.

Spots er en anden type moving head belysning, der typisk er en mindre lampe og er beregnet til at belyse mindre scener. De har ofte en lavere lysstyrke og er ikke udstyret med en zoom-funktion.

Robe Moving Lights kommer med en lang række features bl.a. quiet mode hvilket gør dem perfekte til teater, Airloc™ som gør lamperne modstandsdygtige over for f.eks. røgpartikler fra røgmaskiner, samt tilbyde TE™ udskiftelig LED kilde som kan gøres on site.

Moving Head med profil og spots anvendes typisk i teater, koncerter, TV-produktioner og andre live begivenheder, hvor det er vigtigt at opnå en høj grad af kontrol og bevægelse i belysningen. Det giver lysdesignere mulighed for at opnå en høj grad af kreativitet og nøjagtighed i deres belysningsdesigns.

Vælg hvordan priserne skal vises