Wash & Beam

Robe er en kendt producent af moving light fresnel og washlamper, der anvendes til at skabe en jævn wash på teatre, til koncerter, tv-produktioner og andre live begivenheder.

 
Pris
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden

Robe moving light wash og beam lamper er bevægelige lamper, der kan ændre lysets retning og fokus. De kan producere en bred vifte af farver og nyanser, og mange modeller er også udstyret med farve- og styrkekontrol. De er ofte udstyret med zoom-funktioner, der gør det muligt at justere lysets størrelse og fokus. Washlamperne skaber et blødt lys perfekt til oplysning af bl.a. scener, facader og studier. Der findes også lineære LED lamper f.eks. Tetra2™ som kan fungere som et light curtain til shows og teater. Robe producere også beamlamper hvor en af de mest populære lamper er Robe Spiider™ Wash-lampe med den store zoom range fra 4º-50º kan lampen også bruges som en beam lampe.

Moving light wash lamper fra Robe er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og kraftige ydelse. De er velegnede til en lang række anvendelser. Deres høje kvalitet og bekvemmelighed gør dem til en af de mest populære valg inden for bevægelig belysning.

Vælg hvordan priserne skal vises