Batteridrevne lamper

Stort udvalg af batterilamper til udendørs og indendørs brug. De mange batterilamper er fremstillet i høj kvalitet og kan bruges af professionelle såvel som private. En ledningsfri lampe giver den åbenlyse fordel, at den ikke skal tilkobles en stikkontakt for at give det helt perfekte lys. Der er både lysrør og spotlights som batteridrevne lamper, samt et stort udvalg af alt det nødvendige tilbehør til styring, transportering, opsætning, sammenkobling og opladning af de batteridrevne lamper. Perfekt til TV-studier, teater, events og arrangementer.
 
Leverandør
Pris
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 152

Faldende orden
Side

Stort udvalg af batterilamper

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige batterilamper med LED i mange forskellige modeller, der vil give det perfekte lys til både events, teater eller anden kreativ brug. Lys med batterier er særdeles praktisk, da det helt uden ledning, stadig kan give en virkelig god belysning. 

En ledningsfri lampe kan give mange timers lys, uden at den skal sættes i en stikkontakt. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den perfekte LED batteri lampe hos os allerede i dag. 

Har du spørgsmål til en batteridrevet lampe er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 


Batterilamper indendørs og udendørs

Flere af vores modeller, som eksempelvis Astera Helios Tube, er en batteri lampe til indendørs såvel som udendørs brug. Batterilamper udendørs kan eksempelvis benyttes til oplysning af vægge og facader, hvor den trods en smule regn sagtens kan holde til det. En udendørs batterilampe er desuden ganske smart, da der ofte ikke er en stikkontakt lige i nærheden, og derfor er der ingen ledning der skal trækkes fra den nærmeste bygning. 

I udvalget er der både spotlights og lysrør, der kan benyttes som udendørs batterilamper. 


Batteridrevne lamper til teater og events mm. 

Vores batteridrevne lysrør, der findes i flere forskellige længder, er særdeles velegnet til eksempelvis TV studier og filmproducenter, hvor det vil medvirke til utroligt godt lys, der både kan være farvet og almindeligt hvidt. De kan desuden justeres i lysstyrke, og du er derfor sikret at ramme det helt perfekte lys. 

En batteridrevet LED lampe kan bruges af professionelle såvel som private. Til store arrangementer i haven, kan de smukt oplyse facader, træer mm., og dermed skabe en helt unik stemning. 

En lampe på batteri er også helt perfekt til events, teater og andre sceneshows, hvor de blandt andet kan styres gennem app.


Tilbehør til batteridrevne lamper 

På siden findes ligeledes et stort udvalg af tilbehør til batteridrevne lamper. Der er alt hvad der skal bruges til sammenkobling, transportering og styring af de batteridrevne lamper. Der findes også et stort udvalg af opladnings løsninger, så du nemt kan lade flere af dine lamper på samme tid og slipper for ventetiden mellem hver enkelt lampe. 

Vælg hvordan priserne skal vises