LED PAR lamper

 
Pris
Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden

Mere om PAR lamper

PAR står for Parabolic Aluminized Reflector og er en type lampe, der kan bruges til ufatteligt mange formål både i privat og professionelt sammenhæng. En PAR lampe giver et intenst ovalt lys, der har ufokuserede kanter og at en lampe er PAR betyder derfor, at den afgiver en helt bestemt form for lysstråle. Det er dog muligt at ændre spredningen af lyset med diffusionsfiltre, som kommer i flere forskellige varianter.

De fleste er nok stødt på PAR lamper i forbindelse med et teaterforestillinger, til koncerter, museer eller udstillinger, og det er også hovedsageligt i disse sammenhænge at PAR lamper bliver brugt. Der er nemlig utrolig mange muligheder med denne type lampe.

LED PAR lamper i mange varianter

Mange har prøvet at stå på et diskotek eller til en koncert, hvor varmen er næsten ulidelig. Før i tiden var det halogenpærer, der blev brugt i PAR lamper, og de blev både utroligt varme og brugte en masse strøm. Det betød også at man virkelig skulle overveje, hvor i lokalet lamperne blev opsat. I dag er stort set alle PAR lamper med LED, som har en masse fordele. De har en længere levetid, bruger på ingen måde ligeså meget strøm og afgiver stort set ingen varme. PAR lamper med LED er derfor også bedre for miljøet, end de gamle modeller.

Hos os findes et stort udvalg af LED PAR lamper i mange forskellige størrelser og watt styrker. En anden fordel ved LED PAR lamper er, at man kan få dioder der kan skifte farve, så man ikke behøver udskifte et filter for at opnå en anden farve og udtryk. Flere af lamperne har DMX styring, og med et Robe External CRMX module kan du få trådløs DMX på dine Robe ParFect lamper, som gør at du trådløst kan kontrollere lyset.

Sæt den rette stemning med farvet lys og party lamper

PAR lamper er især kendt som party lamper på diskoteker eller til koncerter, hvilket er ret naturligt, da de kan give et skønt farvet lys som virkelig giver en helt unik stemning. Med en kombination af flere PAR lamper er det nemlig utroligt let, at skabe præcis det set-up du ønsker, og de er derfor også oplagte som scenelys til teater og koncerter og til studiebrug.

Vores udvalg af LED PAR lamper indeholder både PAR lamper, der kan give farvet lys, og modeller der er designet til at afgive varmt eller koldt lys i høj kvalitet. PAR lamper kan med fordel også bruges til større private arrangementer og en masse andre formål. Kun fantasien sætter grænser.

Er du i tvivl om, hvilken/hvilke PAR lamper du skal købe, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så du kan finde det perfekte set-up.

 

Vælg hvordan priserne skal vises