Udsolgt

LEE LED Rulle - 182 Light Red

Varenummer: 30CL182
Leverandørens varenr.: RCL182

Når du bruger et af LEEs LED filtre foran en kold hvid LED (>6000K) vil det farvematche et almindeligt filter foran en tungstens pære (3200K). LEE LED Filtre gør det derfor muligt at blande de 2 lyskilder i dit setup.


Lee Filter’s farvefiltre kan monteres foran på teater, film & TV-lamper enten i en filterramme eller direkte på lampens barndoors med metalklemmer. Der findes 3 forskellige typer filtre. Farvefiltre til at skabe stemning, atmosfære, ”magi” og indfarvning.


Filtre til korrektion af lyset, fra koldt til varm eller varmt til koldt (dagslys <-> halogenlys). Samt til at fjerne uønskede farver som grønstik med mere.


Desuden findes en række frost & diffusionsfiltre til at ”blødgøre” lyset, udviske skygger eller sprede lyset.
Polyester folien tåler helt op til 180°C, og er kun 0,08mm tyk (frost & diffusionsfiltre 0,06mm til 0,15mm), og er nemme at tilpasse enten med en kniv eller saks.
Mål: 122x762cm


Bemærk at farven på din skærm er et resultat af din computer, skærm og opsætning. Hvis du vil være helt sikker på at vælge den rigtige farve, kan du rekvirere en prøvebog her: Lee Filters Prøvebog.

Se tekniske detaljer Se tekniske detaljer
Denne vare er muligvis udgået eller sælges ikke midlertidigt.
Kontakt os for mere information.Beskrivelse

Detaljer

122x762cm

Du mangler at lægge varer i kurven, læg varer i kurven og klik på linket igen.

Denne side bruger cookies til at huske hvilke produkter du har set på, styre indkøbskurv mm. Ved at surfe videre accepterer du brugen af disse cookies. Læs mere her